Sådan indretter du et professionelt hjemmekontor

Skal du til at arbejde hjemmefra? Eller gør du det allerede? Så er det essentielt, at du har et hjemmekontor, som er både indbydende og funktionelt. Men hvad skal der egentligt til for at skabe et fantastisk kontor i sit eget hjem? Og hvad er de vigtigste faktorer?

Læs mere ›

Disse ting skal du have på mobilen

  Mobilen er blevet vores absolut vigtigste værktøj i hverdagen, og den kan bruges til stort set alt, hvad man kan tænke sig. Dog er det også vigtigt at vide, hvad man reelt skal gøre, for at mobilen fungerer optimalt, for det kræver selvfølgelig, som med de fleste andre ting, lidt kendskab til tingene.

Læs mere ›

Opdatér din bolig til 2019-looket

Vi skriver nu 2019, og der vil igen komme nye tendenser og mode inden for boligindretning i løbet af de næste måneder. Her i artiklen kommer vi ind på, hvad vi spår som nogle af de vigtigste trends i 2019.

Læs mere ›

De tre største online tendenser i 2019

Er du en flittig bruger af nettet, får du her et indblik i, hvad vi mener, der bliver de tre største online tendenser i 2019. Vi tager udgangspunkt i alt liv, der lever på nettet og er afhængigt af det.

Læs mere ›

Få fem praktiske apps til Android

Stadig flere danskere står med fuld opmærksomhed på telefonen, uafhængigt af hvor vi befinder os. Om vi står i supermarkedet, sidder til hyggeligt middagsselskab med naboerne eller måske kører bil. Telefonen er der. Altid.

Læs mere ›

Her er de 3 bedste antivirusprogrammer

Norton, BullGuard og AVG er alle tre antivirusprogrammer, som er blevet vurderet særligt gode. Et antivirusprogram er i dag en nødvendighed, idet brugen af internettet og de mange funktioner er stigende. Da der indimellem findes uønskede hensigter, som kan være svære at spotte, er et antivirusprogram altså uundværligt.

Læs mere ›