4 helt uundværlige gadgets til din iPhone

0
942

Mobiltelefonen er for langt de fleste danskere blevet et helt og aldeles nødvendigt redskab i hverdagen. Telefonen har udviklet sig markant gennem de seneste år og er stadig i konstant udvikling. I dag er en iPhone vores e-mail, vores internet samt vores adgang til resten af verden blandt andet gennem diverse former for sociale medier.

En iPhone kan efterhånden alt. Det betyder dog ikke, at den ikke kan blive bedre. Forskellige former for gadgets til iPhones er med til at gøre telefonen både sjovere og smartere at bruge. Der findes flere tusinde forskellige gadgets til forskellige situationer, og det kan derfor være svært at overskue de mange muligheder. Heldigvis findes der råd for dette.

 

iPhone-gadgets gør din hverdag nemmere og sjovere

Med gadgets er det muligt at udvide din iPhones anvendelsesmuligheder og dermed gøre telefonen endnu mere uundværlig. Der findes utallige mængder af gadgets rundt om i hele verdenen. Det er dog muligt at udpege 4 gadgets, som kan gøre hverdagen lidt sjovere:

 

  • Kamerastativ: Et kamerastativ kan være særdeles nyttigt, hvis man ønsker at få hele familien eller alle vennerne med på billedet. Desuden kan et kamerastativ sikre, at billedet billederne ikke bliver rystet eller er skæve.
  • FM transmitter: En FM transmitter er helt uundværlig for dem, der lytter til radio dagligt. Denne transmitter sikre nemlig, at du finder den klareste frekvens uanset, hvor du er.
  • Dashcam: Et Dashcam er blevet det helt store herhjemme, hvor man monterer et kamera i foruden af bilen og nogle gange også i bagruden. Kameraet optager så hver gang man er ude og køre og hvis man skulle være så uheldig at ende i et trafikuheld, så har kameraet dokumenteret hændelsen. Dette er især smart hvis der er uenigheder om hvor skylden for uheldet skal placeres. Som Dashcam kan du også benytte din iPhone og særlige Apps der optager imens du kører.
  • Overvågningskamera: Flere og flere overvåger deres hjem via deres smartphone og tablets. Tilkøb af små Homekit-kompatible kameraer rundt om i hjemmet gør det muligt at benytte mobilen som overvågning. Med disse små kameraer, der tilkobles med wi-fi, bliver det muligt at følge med i alt, hvad der sker. Dette kan særdeles være brugbart i forbindelse med indbrud eller lignende. Desuden kan det mere uskyldigt bruges som en mere moderniseret babyalarm.
  • Højtalere: Der findes et hav af forskellige former for højtalere, der styrker din telefons lyd. Her er det nødvendigt at vurdere, hvilken lydkvalitet man ønsker, da prisforskellen på højtalere til iPhone kan være kæmpestor. Dog anbefales det at vælge en iPhone højtaler som ikke er for tung og stor, så den også er transportabel og kan komme med på farten. Der er igennem årerne kommet flere og flere producenter på banen så mulighederne er store og flere højtalere er i dag kompatible med teknologier så som Airplay og Homekit fra Apple.
  • Høretelefoner: Også høretelefoner er enormt populære hos danskerne. Det er især bluetooth høretelefoner der bliver solgt rigtig mange af. Dette hænger naturligt sammen med, at vi går en kabelfri verden imøde. Samtidig er kvaliteten af høretelefoner med bluetooth bliver rigtig god lydmæssigt og kan derfor sagtens konkurrere med dem med kabel.

Disse gadgets er lige nu de mest efterspurgte gadgets hos danskerne. Det er dog forskelligt fra person til person, hvilke gadgets der passer til netop din situation. En ting er dog sikkert, danskerne bruger flere penge på mobiltilbehør og den trend ser ud til at fortsætte. Vi holder øje med udviklingen og ser på hvor det fører hen.