Sådan beskytter du din identitet, når du er på internettet

0
875

I de sidste 20 år begår flere sig på internettet. Det betyder også, at mange virksomheder har valgt at lægge deres primære samlested – ikke i en fysisk butik – men en online hjemmeside.

Da flere og flere handler på internettet på disse hjemmesider, så har der også været en stigning af en ny form for kriminalitet, nemlig den digitale. Derfor er det vigtigt, at du beskytter din færden på internettet og har helt kontrol over, hvad dine data bliver brugt på og hvordan. 

Invester i din egen sikkerhed

For at få den mest optimale sikkerhed på din identitet, når du browser nettet, vil det være oplagt at benytte sig af Bitdefender Digital Identity Protection. Dette vil give dig en ny form for sikkerhed i denne digitale tidsalder, hvor alt foregår online.

Bitdefender, udviklet af et prisvindende sikkerhedsfirma, er med til at beskytte dine private indstillinger og personlige information. I dag er det mere og mere normalt, at man oplever datalæk fra store virksomheder. Fordi det stadigvæk er så nyt, så er konsekvenserne heller ikke altid helt klare.

For virksomhederne kan de risikere at betale bøder og miste tillid fra kunder. Men for personen, som oplever et datalæk, vil det betyde, at man ikke længere kan færdes sikkert på internettet. Mange finder desværre først ud af dette, når det er for sent, så derfor er det vigtigt at gøre noget ved sikkerheden, inden man står med håret i postkassen.

Beskyt dine data

Hvis man gerne vil beskytte sine data fra uvedkommende på internettet, er det en god idé at investere i Bitdefender. Dette er der faktisk flere fordele ved, end man lige skulle tro. Med Bitdefender vil man være i stand til at tracke sin egen færden på nettet med en e-mail eller et telefonnummer.

Hvorfor man skal beskytte sine data med Bitdefender:

  • Økonomisk sikkerhed
  • Forebygger identitetstyveri
  • At genfinde data kan tage lang tid
  • Alarmeret hvis data forekommer på ulovlige sider

Dette program vil have et overblik over dine spor på nettet, så det sikrer, at du ikke kommer i uføre. Der er generelt kommet mere opdateret sikkerhed på nettet, men med Bitdefender vil du opleve, at programmet vil alarmere dig, hvis der er nogen, som opretter en falsk konto i dit navn.

På den måde kan man forebygge identitetstyveri for sig selv men også overfor andre.

Bevar kontrollen over din færden på internettet

Med Bitdefender kan man få kontrollen over egne data tilbage igen. Er det måske muligt for dig at sige, hvor dine data er, og hvad de har været brugt til lige nu? Det ville du være i stand til med dette sikkerhedsprogram.

Fra brugerne hører man som de eneste ulemper at være prisen på programmet, som de finder en smule dyrt. Dog skal man stadigvæk have in mente, at Bitdefender også beskytter dig for økonomisk bedrag og identitetstyveri. Det er også værd at tænke over, at data er sværere at genfinde end at beskytte. Pengene er derfor givet godt ud.