VPN til Android TV NordVPN

0
1513

Vil du gerne beskytte dine data bedre, kunne bruge streamingtjenester fra andre lande ved at skjule din position og generelt bare gerne glemme alt om stream-buffering? Så er NordVPN for dig og vi har lavet en guide til hvordan du bruger dette.

NordVPN er den absolut bedste VPN til hurtig streaming på markedet, så der er ingen grund til at bruge mere tid på at lede blandt de over 200 apps hvor halvdelen er falske eller ikke virker ordentligt.

Guiden er sponsoreret af VPNjapan.jp.

Fordele ved brug af NordVPN

Inden vi giver dig guiden til at installere og bruge NordVPN til din Android enhed, og dermed få ubegrænset, sikker og hurtig adgang til alt dit yndlings indhold så vil vi lige nævne et par væsentlige fordele ved brugen af VPN

 • Din sikkerhed er i top og dine data bliver ikke overvåget
 • Nyd indhold fra streamingtjenester uden at blive begrænset af din lokation
 • Opnå en højere hastighed, undgå at vente på buffering og afbrudte videoer
 • Surf privat med kun et enkelt klik, og gør det svært for hackere at se din personlige kommunikation
 • Forbind sikkert til fjernservere, og benyt offentlige Wi-Fi forbindelser uden at være bekymret for din sikkerhed
 • Bliv fri for annoncer, sporing og malvare

Download app’en

Det første, du gør, er selvfølgelig at downloade app’en til din enhed. Det kan gøres fra både Google Play, fra Amazone Appstore, eller direkte fra en apk fil eller fra linket på NordVPNs egen hjemmeside

Log på din konto

Efter download klikker du dig ind i hovedmenuen hvorfra du kan logge ind på din konto hos NordVPN, har du ikke en konto så er det også her du kan oprette en. Vil du hellere oprette en konto inden du downloader app’en så kan dette også gøres direkte på NordVPNs hjemmeside

Vælg din server

Når du er logget på, har du nu to valgmuligheder. Du kan enten via Quick Connect funktionen som ved hjælp af smarte algoritmer vælger den mest optimale server i dit foretrukne land.

I nogle tilfælde vil du også have mulighed for at browse gennem tilgængelige servere i landet for her at kunne vælge en specifik server.

Hvad er VPN?

VPN står for virtuelt privat netværk. Det er en teknologi som skaber et ekstra beskyttende lag mellem dig og internettet, så du problemfrit og uden bekymring for dine data kan surfe, game, streame eller tilgå apps og hjemmesider i andre lande.

Du kan omgå censur og Torrente helt anonymt og stadig være sikker på at dine data ikke bliver misbrugt. Samtidig gør du det endnu sværere for hackere at tilgå dine oplysninger, hvilket især er en fordel hvis du ofte bruger offentlige netværk.

Er VPN for mig?

VPN forbindelser kan både have fordele og ulemper, men hvis du ønsker at kunne gøre en eller flere af følgende, så kan VPN være en fordel for dig:

 • Være anonym når du surfer på nettet
 • Få adgang til geografisk begrænset indhold på streamingtjenester
 • Få adgang til særlige sociale netværk eller nyhedstjenester
 • Benytte en TOR-Browser og stadig surfe sikkert
 • Beskytte dine data mod hackere
 • Omgå en neddroslet internethastighed

Hvorfor betale for VPN, når det kan fås gratis?

Hvis du i det hele taget har overvejet at benytte VPN, så har du sikkert også overvejet at gøre det for at beskytte dine data, og her ligger en af de første grunde til netop at bruge en betalingsløsning frem for en gratis service.

De fleste gratis services på nettet tilbydes kun fordi det netop er dig som forbruger der er “produktet”. Det vil sige at dine data måske bliver brugt til målrettede reklamer i din browser, eller videresolgt til annoncører.

Bruger du en gratis VPN service, så betaler du måske med hastighed eller data. De forskellige udbydere af gratis VPN forbindelser har også betalende brugere, og her vælger man at lede trafik fra betalende bruger, gennem gratis brugerne, frem for at benytte individuelle servere.

Dermed afgiver du som forbruger altså båndbredde og ressourcer.

Bruger du en VPN forbindelse til at få adgang til blokeret, eller placering bestemt indhold på streamingtjenesterne vil du ofte opleve at en gratis VPN er utilstrækkelig da de store streamingtjenester som Netflix, HBO og Amazon Prime er blevet skarpe til at spore og opsnappe brugere med VPN forbindelser.

Sidst men ikke mindst er det altid rart at kunne henvende sig et sted hvis noget ikke fungerer som det skal, og der er stort set ingen kundeservice på gratis VPN forbindelser