Etiketter i mange størrelser til mange formål

0
6458

Bruger I mange etiketter på din arbejdsplads? Har I brug for etiketter i et vist antal og i forskellige størrelser, så er det rart for jer, at I kan finde dem alle hos den samme forhandler.

Få sat systemer i jeres arbejdsgange og opbevaring ved at bruge etiketter til at holde styr på det hele og orientere alle medarbejdere om, hvor de forskellige ting hører hjemme. Eller sæt etiketter på for eksempel prøver eller arkiver, brug dem som prismærker eller hvad der nu er tilfældet i din virksomhed.

Bestil mange etiketter ad gangen

Er I storforbrugere af etiketter og labels, så er der god mening i at købe dem ind i store mængder. Hos Delfi kan I få virkelig mange print selv etiketter på en gang, som kommer i rullevis. På disse ruller vil der være i hundredvis eller i tusindvis af etiketter. Så er de nemme at opbevare, og de er ret nemme at bruge af, efterhånden som etiketterne bliver rullet frem til brug.

Det er virkelig praktisk at være velforsynet med etiketter, hvis I bruger mange af dem. Så har I nok til noget tid og skal ikke hele tiden huske på at skulle bestille nogle flere. Det er så ærgerligt at løbe tør for noget, som man bruger flere gange dagligt.

Skal dine etiketter være i standardmål eller specialdesignede?

Delfi er leveringsdygtige i det meste inden for etiketter og labels. Har du brug for nogen, som har standardmål, så finder du dem nok her. Mangler du dog nogen labels, som ikke findes som en standardvare, så kan du få specialdesignet nogle, så de bliver lige nøjagtigt, som du gerne vil have dem. Aftal med eksperten, hvordan du gerne vil have dem til at se ud, og du vil snart få dem leveret.

På den måde kan du få fremstillet nogle labels eller etiketter, som er helt unikke. Brug for eksempel labels med farvekoder eller nogle, som kan symbolisere jeres logo – eller hvad I nu har brug for.

Etiketter og labels af forskellige materialer

Der føres ikke kun almindelige hvide papiretiketter i diverse varianter hos Delfi. Du kan få forskellige typer af labels. Nogle er UV-beskyttet, så de kan tåle at stå ude i solen eller ligge i et meget lyst vindue uden at falme i farverne. Nogle er lavet af polyester, hvilket er rigtig smart, fordi de er meget slidstærke og kan tåle vand.

Hvis I har brug for et godt og varieret udvalg af diverse etiketter og labels, så kan du nemt finde en god og skræddersyet samling hos Delfi.

Bestiller I mange ad gangen og i et bredt udvalg, så vil det også være billigere for jer. Store mængder af varer er typisk billigere pr. stk. end at købe dem enkeltvis eller i mindre mængder.

Bestil gerne hjem, så I har dem liggende på lager, som I får brug for i en længere periode. Det sparer både tid og udgifter. Det r vigtigt at være smart på alle måder, når du driver en virksomhed.