Shop smartere til bilen med en app

0
1210

Er du bilejer, har du sikkert prøvet at stå i en situation, hvor du akut havde brug for nye dæk, nye viskerblade, pakninger, pærer eller andet. Eller også har du måske været i tvivl om, hvilke reservedele der passer til netop din bil, og du fandt projektet uoverskueligt? Det er der ikke noget at sige til. Der findes et hav af dele og mekanik, og hvordan finder man rundt i junglen af reservedele og ekstraudstyr? 

Apps er fremtiden for moderne bilejere

Heldigvis er danskerne flittige til at shoppe på nettet, og autoforhandlerne har indset, at det skal være nemt og bekvemt at handle reservedele. En række virksomheder har imødekommet den moderne bilejer, og udviklet apps som Mister Auto, Bildeleshop eller mobilappen bildeleshop.dk, der har gjort indkøb til bilen til en god oplevelse.

Der er tale om en stribe apps, hvor man kan bestille autoudstyr på tværs af bilbrands og -modeller, og som man kan have med sig på farten. Lige så snart man har et behov for at shoppe en motordel, en del til udstødningssystemet, fjedre, dele til undervognen eller andet, kan man i dag fint springe de typisk dyre og tidskrævende led over.

Bliv guidet til et produkt, der passer til din bil

De fleste apps til autodele er udviklet med henblik på overskuelighed, og det er alfa-omega, at man hurtigt kan finde frem til ekstraudstyr, der passer til ens bil. Har du en af de føromtalte apps, kan du f.eks. i din Bildeleshop APP endda shoppe uden at vide, hvilken model du har, så længe du har nummerpladen. 

Du taster bare registreringsnummeret ind, og appen matcher din bil med skræddersyede produkter, hvad enten det er olie, snekæder, dæk eller andet, du søger. Dernæst er det bare at bestille varen, sætte sig tilbage bag rattet og køre videre til en god sang. Varen er allerede på vej hjem til dig med posten.

Apps gør autodele billigere

I takt med at apps bliver smartere, ses det også på prisen. Nogle gange kan man opnå større rabat på sine køb ved at handle direkte gennem appen frem for på forhandlernes egne hjemmesider, og ofte følger der gode procenter med. Det og god support i f.eks. bildeleshop.dk’s app, hvor man kan få rådgivning om produkter i næsten alle døgnets vågne timer, gør en smart app til autodele til et yderst brugbart redskab for enhver bilejer.

Så er du ved at gøre dig klar til en køretur, og mangler du ekstraudstyr som f.eks. en reservedunk eller en brandslukker? Eller måske har du brug for noget robust værktøj, så du selv kan reparere bilen fremover? Eller det kan være, at du leder efter et nyt barnesæde eller en frakkebøjle, når du kører langt til arbejdet? Så kan du med stor fordel købe det, som du mangler, fra en app.