Hvad er Android Auto Danmark?

0
1092

Android Auto Danmark, er en app, der taler med styresystemet i nyere biler, og gør det meget mere brugervenligt, at styre enkelte funktioner i din bil. Her skal vi kigge lidt nærmere på, hvordan det fungerer, og hvordan du kan bruge det til din fordel.

Fungerer Android Auto i Danmark?

Der tog lige lidt tid fra Android Auto kom i andre land, til man fik mulighed for at bruge den i Danmark, men nu er det endelig sådan, at du kan bruge Android App i din bil. Mange tror, at man skal have en bil med skærm, altså en forholdsvis ny model, for at bruge appen, men sådan er det ikke. Du kan bare bruge appen i sig selv på telefonen, hvis du vil det, og dermed har du ikke nødvendigvis brug for en helt ny bil med skærm, for at få glæde af de mange funktioner med Android Auto, som du kan bruge når du kører bil.

Hvad kan Android Auto?

Så hvad er det egentligt, der gør Android Auto til så spændende og innovativ en løsning? Det handler som udgangspunkt meget om navigation. Det er nemlig essentielt, at vi kan finde rundt uden at skulle hive et kort frem, og det er helt klart ikke en god (eller lovlig) løsning at sidde med telefonen fremme, for at prøve at finde rundt i kort og forklaringer. Derfor er der mange, der har GPS, men Android Auto klarer det mindst lige så godt.

En af de mest banebrydende og ikke mindst nyttige ting ved Android Auto, er at du kan styre appen med din stemme, så den forstår hvad du siger. Dermed kan du fortælle den hvad den skal gøre, så du kan få det du har brug for, uden at miste fokus på det vigtigste, nemlig at køre godt og sikkert.

Der er mange biler, der er klare til at bruges med Android Auto, og det er et stort fremskridt, når det kommer til at forene personlig teknologi og bil. Det er også en stor del af den skandinaviske livsstil – Scandinavian Life.

Du får enkelt adgang til de funktioner du har brug for, når du kører bil, og det er det, der gør Andoird Auto til en genial opfindelse. Du kan også bruge stemmekommando, når du skal vælge musik til din køretur. Dermed kan du vælge musik fra for eksempel Spotify, uden selv at skulle håndtere skærmen eller din telefon. Det siger sig selv, at det er meget tryggere, når man kører bil. Da kan man nemlig stadig holde fokus på vejen.

Du kan også skrive sms’er mens du kører, ved at diktere sms’er til appen, som via stemmekontrol skriver dem for dig. Man kan også bruge den populære og smarte trafik-appen Waze, når man bruger Android Auto App.

Man kan downloade Android Auto App i app-store for Android-telefoner, og bruge den enten via telefonen, eller koble den op mod den skærm, der måske findes i din bil. Mange som har prøvet appen har gode erfaringer med den, og det er en teknologi, der virker sømløst.