Bliv klar til Black Friday 2019

0
1007

Vi giver dig et indblik i, hvad Black Friday er, hvordan traditionen opstod, og hvorfor det er så vigtigt for både amerikanere og danskere. Vi vil også komme ind på, hvor du finder de bedste Black Friday-tilbud i Danmark.

Black Friday er noget af et event i USA. Det er dagen, hvor alle forenes om at tage ind at shoppe og finde de helt rigtige tilbud. Det er dagen, hvor alt stopper i det amerikanske, og hvor der desværre er risiko for enten store skader eller sågar dødsfald. For nogle personer minder Black Friday mest af alt om det rene hysteri. Så slemt er Black Friday ikke endnu i Danmark. Det kan være, at det en dag bliver en realitet herhjemme.

Sådan startede Black Friday i USA

Black Friday blev navngivet i USA i begyndelsen af 50’erne. Navnet opstod, fordi der var så enormt meget trafik rundt omkring i gaderne. Det var nemlig altid fredagen efter Thanksgiving, hvor næsten alle i USA har fri. Derfor var det en oplagt dag til at købe ind på. Når det kommer til selve navnet ”Black Friday,” kommer det oprindeligt fra byen Philadelphia i byen Pennsylvania. Efterfølgende er dagen blevet en de facto national shoppedag, hvor alle har været ude for at købe ind.

Nogle gange ender det helt galt i USA

Til tider er det sådan, at det kan ende helt galt i det amerikanske. Det kan ganske enkelt kamme helt over. Det kommer blandt andet til udtryk ved, at der er folk, der kommer til skade, når de venter i køen til Black Friday. Det gør, at der er nogle, der ender med at blive skubbet og væltet omkuld. Det gør samtidig også, at der er nogle, der i ren og skær frygt enten sprøjter med peberspray eller sågar i nogle tilfælde vælger at skyde rundt omkring sig. Det har desværre den negative effekt, at der opstår endnu mere panik, og så er der endnu flere, der kan komme til skade ved at trampe på hinanden.

Her finder du de bedste tilbud i Danmark

Der er mange penge at spare på at købe sine varer på Black Friday. Det handler i høj grad om, at du har lavet noget research, og at du er lidt forberedt. Det er ofte sådan, at der som minimum vil være omkring 20 % rabat at spare på Black Friday. Der er nogle forretninger, der vælger at have tilbud på enkelte varer, mens andre lægger fokus på tilbud, der gælder alt, de har på lageret eller hele deres sortiment.

Der er nogle forretninger, der kører med de helt store og voldsomme tilbud. Det er tilbud, hvor du kan spare helt op til svimlende 80 %. Hvis du vil læse mere om Black Friday i Danmark, så tjek denne informationsside. Der er rigtig mange gode tilbud at finde, som du formentlig vil blive tilfreds med. Der er ofte så mange tilbud, der kan gøre dig glad og tilfreds.