Gratis spil til Windows 10

0
1282

Vi er mange, der godt kan lide at spille på vores computer. Spil til PC’en bliver hele tiden bedre i forhold til grafik, lyd og oplevelse. Det er derfor nemt at blive fanget i uendelige timers underholdning med et godt computerspil på skærmen. Omvendt så er de nye og gode spil på markedet ofte dyre med hensyn til pris. Vi, der er på budget, kan til tider opleve at blive pressede på bankkontoen, når der udkommer et nyt spil til computeren. En konsekvens, der kan få os til at lade være med at købe spillet. Heldigvis er der andre muligheder for mange timers computerspil foran skærmen uden at betale en krone.

Her på siden præsenterer vi fem gratis spil til Windows 10. Det er alt fra bil- og skydespil til farming-simulator. Vi giver samtidig også vejledning med hensyn til sider på nettet, hvor vi alle kan finde gratis spil til Windows 10.

Minecraft: Story mode – En alternativ udgave af en populær klassiker

Her på siden forsøger vi at præsentere fem spil, der har hver sin målgruppe. Spillet Minecraft kan samle de fleste målgrupper til et par timer foran skærmen. Minecraft er et af de mest populære spil i verden. Det er bl.a. grundet, at spillet er utrolig simpelt, men samtidig udfordrende. Et spil, hvor især de kreative kræfter får frit løb i forbindelse med at bygge verdens næste vidundere i byggeklodser. Spillet handler samtidig om at udforske den pågældende verden, som Minecraft er bygget op omkring. Interaktion med andre spillere bliver ligeledes en del af oplevelsen – hvor kampe kan udkæmpes mellem hinanden. Et spil med mange facetter og en kilde til evig underholdning. Minecraft holdes stadig i gang trods sin gamle alder.

En gratis version af Minecraft

Minecraft er normalt ikke et gratis spil. Heldigvis er spillet blevet lavet i en gratis udgave, som har fået titlen Minecraft: Story Mode. Spillet bygger på det oprindelige spils komponenter. Minecraft: Story Mode er bygget op på otte episoder, hvor vi springer direkte ind i historiens plot ved start. En alternativ udgave af Minecraft er ligeledes at finde i form af spillet ”World Craft” – find spillet hos www.baraspela.nu/. Find dine indre kreative evner frem, og oplev mange timers sjov foran skærmen.

Asphalt 9: Legends – Et bilspil uden omkostninger

Bilspillet er den evige klassiker til både konsol og computer. Genren har været med fra start med stor succes. Her er der muligheder for at køre i de hurtigste og bedste biler på markedet – en aktivitet, der hurtigt kan tage meget af vores tid. Spillet fungerer til alle, lige meget om man er til biler eller ej. Bilspil leverer fart og action, som er svær at kæmpe imod for os foran skærmen. De store mærker inden for design af bilspil tager ofte en høj pris for deres produkter. Asphalt 9: Legends er vores chance for at køre i hurtige biler uden at blive presset på husholdningsbudgettet.

Hurtighed og fede biler

Asphalt 9: Legends er et yderst populært spil online. Her har vi muligheden for at vælge vores bil ud fra en serie af ægte bilmærker som bl.a. Porsche og Ferrari. Bilerne kan samtidig køre på op til 70 forskellige racerbaner fra den virkelige verden. Der er samtidig mulighed for at spille online mod helt op til syv andre spillere i samme løb. Vi kan med andre ord køre i vores drømmebil fra i dag. Find bl.a. spillet hos Microsoft Store. Her kan du læse yderligere om spillets indhold. Der er ikke langt til de fedeste racerbaner i verden med Asphalt 9: Legends. Vi kan med fordel også anbefale Forza Motorsport 6: Apex, som også er gratis på nettet. Der er rigeligt med bilspil til os med kærlighed for fart og spænding.

Sniper Fury – Et simpelt, men effektivt skydespil

Skydespil har alle dage været tilgængelige på computeren i den ene eller anden form. En genre, som giver os muligheden for at udleve vores indre fantasier om at være i skudduel. Oplevelsen af at være soldat i krig. Skydespil vinder på at være simple og ligetil. Der er ikke mange regler at forstå, før man kan komme i gang med at skyde. Sniper Fury er et simpelt skydespil. Her er vi en Sniper på farlige missioner.

Et gratis adrenalin-kick

Sniper Fury tager os igennem 130 missioner, hvor målene for vores gevær er fjendtlige soldater, kampvogne og luftenheder. Vi har mulighed for at udvikle os gennem spillet. Det kommer ned til, hvor mange point vi indhenter i hver mission. Point kan veksles til nyt udstyr, så spillet hele tiden føles nyt og levende. Find Sniper Fury online i dag, og spar penge på dit næste first-person shooter.

Farming Simulator 14 – Gratis afstresning og nydelse

Vi kan alle få lyst til at spille computer, fordi vi ønsker at slappe af. Lege i en anden verden, hvor vi kan udleve nogle fantasier. Farming Simulator 14 er et gratis spil til Windows 10. Et spil med evnerne til at få os helt ned i gear. På skærmen kan vi bl.a. køre vores traktor på marken eller fodre dyrene. Vores indre landmand kan komme til udtryk i et spil uden stress eller eksplicitte missioner.

Find Farming Simulator 14 på internettet. Simulatorspil findes desuden i en lang række udgaver. Farming Simulator er en af de højere værdsatte af spillerne på nettet. Kom i gang i dag.

Seekers notes: Hidden Mystery – Spillet med de store gåder

Vi har prøvet at sidde fast i et spil, hvor vi er blevet sat til at løse et mysterium. Det kan være i form af en mordgåde eller jagten på en forsvunden skat. At løse mysteriet kan fylde meget i vores hoved både foran og væk fra skærmen. En særlig stemning bygges op i takt med, at vi som spiller finder spor og ledetråde til at løse sagerne.

Seekers Notes: Hidden Mystery er et klassisk spil, der bygger på vores evne til at løse gåden. Vi sættes til at finde ting, der mangler i byen Darkwood. En forbandelse har lagt sig over byen. Grafikken er i top sammen med udfordrende opgaver. Et gratis spil med evnen til at tryllebinde os i en fremmed verden af mysterier. Find spillet i dag.

Der er med andre ord mange gratis spil til Windows 10. Det handler om at udforske. På denne side har vi valgt fem gratis spil til Windows 10, som er særligt populære. Vi kan derfor spille uendeligt uden at skulle betale en krone. Velbekomme.