Dyk ned i lækker take away på Østerbro

0
821

Danskere er blevet så glade for take away, at vi næsten har ramt amerikanske tilstande. Det forstår man dog nemt, når man dykker ned i take away udvalget på Østerbro i København.

Når det kommer til take away, så er Østerbro et rent slaraffenland. Her finder du mad fra hele verdens køkkener. Du kan spise dig igennem klodens kontinenter flere gange, og du kan altid finde noget nyt og spændende til aftensmaden.

Asiatisk mad er sundt og lækkert

Der er selvfølgelig fast-food i alle køkkenerne, men mad fra Asien er meget mere end en China-box. Den er selvfølgelig lækker i ny og næ, men har du lyst til asiatisk mad, så er der mange sunde alternativer.

En asiatisk klassiker er selvfølgelig sushi, og det kan du finde en super lækker variant af ved Sticks’n’Sushi, hvis du søger take away Østerbro. Her finder du alle mulige varianter af den populære spise, og der er noget for alle på menuen.

Du kan også kaste dig over friske vietnamesiske retter på Østerbro, som kommer spækket med grøntsager, krydderurter og masser af smag. Det er en helt anden smagsoplevelse, og det er super lækkert.

Tag en tur til Mexico

Danskere laver en del af det såkaldte ‘tex-mex’, som er mexicansk mad med en amerikansk twist. Det er rigtig lækkert, men måske har du lyst til at prøve mere traditionel mexicansk mad? Her er der ingen hårde taco-skaller, men der er masser af tacos i lækre og bløde tortillas. Fyldet er autentisk mexicansk, og du støder helt sikkert på nogle nye favoritter i det mexicanske køkken.

Skal du en tur til Mellemøsten via Østerbro

Take away på Østerbro kommer selvfølgelig også forbi Mellemøsten. Her finder du sprøde falafler, hummus i stride strømme og kebab til den store guldmedalje.

Falafler er for alle, men de er især populære blandt vegetarer og veganere. Det betyder, at alle kan få lækker take away på Østerbro.

Ude godt, men hjemme bedst

Hvis du trænger til noget mere traditionelt mad, så kan det selvfølgelig også hentes som take away på Østerbro. Her finder du alt fra sprøde tarteletter til den ultimative morgengrød med spændende toppings og fyld.

Du kan få mormormad til hver en tid, og det er især en hyggelig ting at servere for udenlandske gæster, hvis du ikke selv gider at bruge hele dagen i dit køkken. Så kan I bruge tiden på at se den smukke by.

Take away is here to stay

Ja, take away går ingen steder. Det er hyggeligt at gå på restaurant, men det er også bare fedt, at man kan tage lækker mad hjem på sofaen efter en lang dag. Take away gør kulinariske oplevelser langt mere fleksible, og det er skønt.