Restaurant Hellerup

0
658

Leder du efter nye, spændende restauranter i Hellerup? Så er du kommet til den rette side. Her får du nemlig et bud på en ny og spændende restaurant, som har taget Danmark med storm – og nu også Hellerup. Hellerup er kendt for at have meget lækker udvalg af madcuisine. Du får et bredt udvalg, både de helt dyre restauranter ned til vandet, men også nogle restauranter, der er mere til at betale, men stadigvæk er super lækre. Læs med her for at finde ud af mere.

Gourmet grød

Grød er en restaurant, der har taget Danmark med storm. Hvis du vil prøve en lækker restaurant i Hellerup, skal du prøve Grød. Grød serverer lækker gourmet grød. Havregrød lyder måske ikke super eksotisk – men det kan det sagtens være! Grød giver dig alverdens lækre toppings; blandt andet karamelsovs, udskåret frugt, tørrede hindbær eller peanutbutter. Alt sammen utroligt lækkert! Desuden kan du få alverdens andre slags grød eller en eksotisk acai bowl. Alting bliver lavet med lækre råvarer, og du kan få flere vegetariske retter her til aftensmad eller frokost.

Grød er samtidig til at betale. Det er et sjovt, dansk koncept, som også smager utroligt godt. Du kan sagtens gå på opdagelse her, og du kan altid prøve noget nyt. Grød udvikler nemlig ofte deres menu, så du kan få nye smagsoplevelser. Samtidig kan du designe din egen grød, hvis du ikke lige synes, at du vil have menuens kombinationer. Grød laver også sæsonprægede grød, som for eksempel risengrød. Måske tænker du igen, at risengrød er rimelig simpelt, men det kan laves så utroligt lækkert.

Grød er en del af den række af restauranter, som har taget god, gammeldags dansk mad til sig, hvor de laver det som gourmet mad med økologiske råvarer. Desuden byder Grød også på spændende og eksotisk mad udover deres havregrød, så der er noget til enhver smag.

Bredt udvalg

I Hellerup finder du som sagt et bredt udvalg. Er du til fastfood såsom burger, sandwich eller pizza? Det finder du. Hvis du er mere til en af de dyre fiskerestauranter, finder du helt sikkert også dette. Hellerup har også et stort udvalg af isbutikker, som kan friste om sommeren, når du har mættet dig på en af byens restauranter. Du finder stort set alt i Hellerup, om du har lyst til det ene eller det andet. Prisen varierer også, så du kan finde noget til 50-150 kr., men du kan også sagtens finde de helt eksklusive og dyre retter, som rangerer meget højere.

Det er bare om at give sig i kast med alt den lækre mad, som Hellerup byder på. Hvorfor ikke starte med en lækker havregrød fra Grød?