Sådan forbedrer du dit smil med f.eks. usynlige bøjler

0
1000

Alle ved, at man selvfølgelig er pænest når man smiler, griner eller bare er glad generelt. Mange mener også, at dette gælder lige meget, hvor forfærdeligt et smil man har, eller om man grynter når man griner. Alligevel kan disse små ting godt få en til at føle sig usikker på smilet, og flere begynder derfor at gemme det. Dette er selvfølgelig ikke en holdbar løsning, da man da skal være så glad som muligt, og man skal da samtidig kunne vise dette til verden uden, at man er bekymret for om de griner eller peger på ens grimme tænder. Dette har vi nogle forslag til hvordan du løser her, du kan f.eks. tjekke usynlige bøjler ud.

Få rettet de skæve tænder

De fleste af dem der er usikre på sine tænder, og derfor sit store smil, er usikre på tændernes størrelse og lighed. De skæve tænder, som de fleste godt nok har i en hvis grad, påvirker mange i hverdagen, dette er selvfølgelig et problem, og der skal gøres noget ved det. Den oplagte mulighed er selvfølgelig bøjler. Dog husker vi alle de grimme togskinner, og nakketræk fra folkeskolen, og ønsker ikke disse på vores værste fjende. På trods af at deres effektivitet er påvist, er de for mange ikke det værd, da smilet ifølge mange bliver meget værre i den periode man skal have dem på. De skulle efter sigende også gøre enormt ondt og kombinationen med det grimme udseende er derfor ikke optimalt. Der er en løsning til problemet, som vi også nævnte tidligere, dette er usynlige bøjler. Det lyder næsten for godt til at være sandt, men der er lavet usynlige bøjler. Det er en klar skinne, og man lægger derfor slet ikke mærke til den usynlige bøjle i hverdagen – heraf navnet usynlige bøjler. Samtidig løser de på langt sigt problemet med de skæve tænder. Stedet der er linket til længere oppe, er et perfekt sted at få det gjort, de leder dig gennem hele behandlingen, og har dog med på råd om netop din usynlige bøjle.

Smukke hvide tænder

En anden vigtigt ting når man kigger på folks smil og tænder generelt er farven på tænderne. For mange er det ret åbenlyst, at tænder er hvide, dog findes der mange nuancer, og tænderne bliver hos mange en slidt gullig farve. Denne er der dog kun få, som synes er klædelig, og derfor er det værd at kigge efter måder at få problemet fikset på. En metode er med plasma light, dog er nogen af de virksomheder der lavet disse produkter, blevet kritiseret for sikkerheden og alvorlige bivirkninger. Derfor skal man være opmærksom på det. Et alternativ er at børste tænderne i kul, selvom resultatet ikke er lige så tydeligt, så hjælper det og er mere sikkert.