Opdatér din bolig til 2019-looket

0
978

Vi skriver nu 2019, og der vil igen komme nye tendenser og mode inden for boligindretning i løbet af de næste måneder. Her i artiklen kommer vi ind på, hvad vi spår som nogle af de vigtigste trends i 2019. Vi kommer blandt andet ind på træmøbler og malerier til stuen, som ikke overraskende er et samlingspunkt for langt de fleste familier. Men hvad er egentlig kendetegnet for nutidens boligmode, hvis man kan kridte det så firkantet op? Malerier er blandet andet noget af det, der kommer til at fylde meget.

 

Teaktræ og palisander er noget, der fik en revival i 2018 og kommer til at trække lange tråde ind i 2019. Retro-møbler i form af bæredygtighed og genbrug er lige nu en varm kartoffel og med god grund. Når det kommer til boligindretning, er der rigtig mange ting, man som boligejer, eller lejer for den sags skyld, kan gøre for at bidrage til, at der ikke overproduceres møbler. Dermed ikke sagt, at du ikke skal investere i nye møbler. For det skal du da, hvis du vil have det, der passer til din smag. Det er snarere et signal om, at moden retter sig mod æstetik og antik, mere end det er højglans og plastik.

Livet skal leves i farver

Noget af det, der kommer til at fylde meget i 2019 – især på væggene – er malerier. Kunst i form af billeder kan anvendes til mere end blot pynt. Det kan også bidrage til akustikken, hvis der er meget lydt i din bolig. Her kan billeder med en dyb kant/ramme gøre en forskel. Søger du malerier til salg, er der stor forskel på stilen. Abstrakt kunst, malerier med motiver og naturmalerier er blandt de største bejlere til at indtage tronen som den uofficielle konge af malerier og vægkunst i 2019.

 

Livet skal leves i farver, lyder et gammelt ordsprog. Her må især malerier siges at være en stor bidragsyder. Har du kedelige, hvide vægge i din bolig, er det klart, at malerier vil pynte og være en fryd for øjet. Noget, der kan komplimentere dine retro-møbler. Skuler man til den mode, der lige nu trender inden for tøj, er det 80’erne, der møder dit øje. Det kan man tydeligt se, når man er tilbage i boligen.

Lys, lys og masser af lys

Lys og lamper i massevis. Det er yt at have et mørkt hjem. Der skal lys ind i din bolig, da det gør dig mere positiv. Det er videnskabeligt bevist, at lys kan gøre en forskel, hvorimod mørke kan virke modsat i negativ grad. Igen er det retro populært med kobber og messing. Slitage og patina er et kvalitetsstempel, der kan få folk til at betale ekstra for en lampe.

 

Så få noget lys ind i dit liv, og mærk forskellen. Fyld dit hjem med retro-møbler i træ, og sæt prikken over i’et med flotte malerier. Så er din bolig 2019-opdateret. Masser af malerier og flot boligindretning.