Lav dit eget datingsite

0
1058

Det kan være en jungle, at finde ud af alle de forskellige datingsites, som i Danmark primært henvender sig til aldersgrupper, seksualitet, akademikere eller ufaglærte, og grad af seriøsitet. I USA har man udviklet et utal af forskellige datingsites, hvor målgruppen f.eks. kan være religionsbestemt, men i Danmark er fokus endnu ikke så bredt endnu. Det kan være du selv går og tænker over, at der mangler et bestemt datingsite med folk, der har en bestemt interesse, som de går meget op i, og derfor ønsker en partner, at dele den interesse med.

Det kan gøre det nemmere for dem, der har specifikke interesser og krav, når de skal finde en partner, hvis der er et datingsite målrettet efter det. Du bør dog overveje, hvorvidt det er relevant i et lille land som Danmark, hvis datingsitet f.eks. blot er rettet mod folk, der samler på ølkapsler.

 

Undersøg udvalget af datingsites i Danmark.
Brainstorm derefter, hvilket fokus og hvilken målgruppe du bør gå efter, for at kunne få succes med datingsitet. Det kunne f.eks. være et datingsite for veganere, da flere er blevet veganere i Danmark, men endnu ikke har et datingsite. Når du har fundet dit fokus for datingsitet, bør du dog spørge dig selv, hvor meget du selv brænder for det. Hvis det udvalgte fokus blot er valgt fordi der kan være et marked for det, og ikke på baggrund af egen interesse, kan det ende med at blive en kedelig måde at tjene penge på i det lange løb.

 

Find på et domænenavn og den rette hosting til dit datingsite.
Når du har fundet dit fokus og din målgruppe, skal du finde et domænenavn, som passer til fokusset. Det kan f.eks. være ’Dating for veganere’, hvis datingsitet har fokus på dette. Derefter skal du finde ud af, hvilken hosting løsning, du vil benytte dig af til dit datingsite. En hosting løsning er en hjemmeside til dit datingsite, eller rettere et valg mellem, hvilken virksomhed, du vil have til at hjælpe med give diskplads og båndbredde til dit domænenavn.

 

Overvej hvor du vil have kontor.
Selvom det måske i starten kan synes dyrt, hvis du kun er én person til at opstarte et datingsite, kan du hurtigt få brug for flere medarbejdere eller medejere af datingsitet, som kan være med til at styre og opdatere hjemmesiden, tage imod eventuelle klager og besvare disse med e-mails eller telefonopkald, og nogle som kan lave hjemmesidens udseende. Tjek eventuelt kontorhotel.eu/, for at undersøge mulighederne for et kontor.