5 tips til manden, der ønsker at være mere stilfuld

0
3268

Stil er noget, som rigtig mange kvinder og mænd går op i. Det handler nemlig om at have personlig stil og at være stilfuld, uanset hvor man bevæger sig hen. Desværre er det ikke altid lige let at være stilfuld. Der findes rigtig mange, der ikke ved, hvad de skal gøre for at blive stilfulde, og andre orker ikke at beskæftige sig med det. Er du en mand og ønsker du at være mere stilfuld, skal du læse med her. I denne artikel giver vi dig nemlig fem enkle tips til, hvordan du bliver mere stilfuld i din dagligdag.

Vær altid nybarberet

Vores første tip lyder på, at du skal sørge for altid at være nybarberet og trimmet. Hvis du ikke er det, kan du hurtigt komme til at se sjusket og usoigneret ud, og det er der ikke mange, der forbinder med at være stilfuld. Selvom man har et langt skæg, skal man sørge for, at det ser rent og velredt ud. Du kan ikke bare lade det gro vildt, da det sjældent gør noget godt for hverken ansigt eller udstråling. Du kan benytte Gillette Fusion Proglide til din barbering- Gillette er kendt for deres høje kvalitet af barberblade.

Stryg tøjet

Et andet tip, vi vil give dig, er, at du skal sørge for at stryge dit tøj. En krøllet skjorte gør nemlig ikke noget godt for det samlede outfit, og desværre er der altid nogen, der bemærker, hvis man har glemt at stryge tøjet. Det ser desuden heller ikke særlig professionelt ud at komme på arbejde eller til en sammenkomst med krøllet tøj. At stryge tøjet kan virkelig sætte prikken over i’et, hvis du gerne vil se stilfuld ud.

Rene sko

Tredje tip er, at du skal sørge for, at dine sko er rene. Beskidte sko kan hurtigt ødelægge det samlede outfit, hvis resten af outfittet er pænt og nøje sammensat. Derfor er det vigtigt, at du sørger for at vedligeholde dine sko. Giv dem imprægnering, og sørg for at vaske dem af samme dag, som der kommer snavs på. På den måde sikrer du dig, at der ikke er noget snavs, der for alvor sætter sig.

Vær ikke bange for smykker

Rigtig mange mænd tænker, at smykker kun er noget for kvinder, men i virkeligheden kan det se utrolig stilfuldt ud, at en mand bærer smykker. Der er ingen, der siger, at du skal til at bære ringe, armbånd, halskæder med videre, men det skader ikke at tage et ur på, et armbånd eller en enkelt ring i ny og næ. At bære smykker kan også være med til at give dig en mere modig udstråling, hvilket kan være gavnlig i flere forskellige situationer, som blandt andet på arbejdet.

Påklædning der passer til den pågældende lejlighed

Sidst, men ikke mindst, vil vi fortælle dig, at det at være stilfuld handler om, at man kan finde ud af at klæde sig efter den pågældende situation. Du skal altså ikke trække i hyggetøjet på arbejde eller den dyre smoking på kaffedaten. Tænk dig om, når du udvælger et outfit.