Anmeldelse af Avast BreachGuard

0
597

Med Avast BreachGuard får du muligheden for nemt og sikkert at beskytte dine følsomme onlineoplysninger, så tredjepart ikke kan udsætte dig for databrud samt -indsamling. Der er masser af fordele ved at investere i Avast BreachGuard og i denne artikel kan du læse mere om de mange fordele, der får kunder til at strømme til.

Vogt over dine personlige oplysninger

Man kan ikke undgå, at der indsamles personligt data om en, når man browser på nettet. Du logger garanteret både på ved din læge og din bank, når du sidder ved din computer. Dette er enormt sårbar information, der virkelig kan have store konsekvenser, hvis de kommer i de forkerte hænder. Med Avast BreachGuard kan du nemt og automatisk scanne det mørke internet for at finde ud af, om der er nogle af dine personlige oplysninger, der er blevet lækket. Du kan også holde dig opdateret på nye databrud, hvor du på baggrund heraf kan foretage nogle ændringer, der gør, at din data er bedre beskyttet.

Få dine personlige oplysninger tilbage

I dag er det helt normalt at virksomheder, der kaldes for data brokere, skaber en profil ud fra dine digitale handlinger og dine browserindstillinger. De kan skabe et unikt digitalt fingerprint, hvor de kan have utrolig mange informationer om dig. De kan vide, om du fejler noget, om du er forælder, hvad dine interesser er, din politiske overbevisning og så videre. Disse oplysninger kan efter de er blevet samlet ind blive sendt videre til virksomheder, der bruger disse informationer til at målrette reklamer efter dig. Det kan også påvirke de økonomiske muligheder, du bliver tilbudt. Data brokere kan f.eks. godt vide, hvis du har råd til at give lidt flere penge for en forsikring, og så kan de sætte prisen op, så du kommer til at betale mere.

Avast BreachGuard er din nye online assistent

Avast er anerkendt for at lave programmer, der sikrer en bedre og mere sikker færdsel online. Avast BreachGuard har allerede mange brugere, og hvis du også gerne vil sikre din personlige data mod databrud og -deling, så kan du få meget glæde af Avast BreachGuard. Databrud er noget, der sker på en daglig basis, og det kan der ikke sættes en stopper for. Du kan dog sørge for, at det ikke sker for dig selv, hvis du har Avast BreachGuard installeret på dine elektroniske enheder.

Surf med sikkerhed

Hvis du vil være sikker på ikke at blive udsat for prisdiskrimination, målrettede reklamer eller databrud, så køb Avast BreachGuard, så du er på den helt sikre side. Der er mange fordele ved programmet, og du kan fremover glæde dig til at browse med ro i maven. Skulle det ske, at du alligevel bliver hacket, så står Avast BreachGuard naturligvis med det samme klar til at hjælpe dig. Du får et nemt og tydeligt overblik over dine fortrolige oplysninger, så du altid kan føle dig sikker på, at der ikke er nogle, der har adgang til din personlige data. Skal du prøve Avast BreachGuard i dag?