Tips til eksisterende og kommende virksomhedsejer

0
1224

Står du og overvejer at starte virksomhed? Eller har du en mindre virksomhed, men vil gerne have lidt inspiration til hvad du kan gøre for at blive bedre virksomhedsejer? Så kan du med fordel læse med her.

Flere kunder er altid godt!

I en hvilken som helst virksomhed er det vigtigt at have fokus på at få nye kunder. I gamle dage var det mund til mund, men i dag består det primært at markedsføring i en eller anden form. Markedsføring er blevet en større og større del af små, som store virksomheder, da der kun kommer flere og flere virksomheder til. I takt med, at vi i den vestlige verden bliver mere og mere globale, betyder det også at flere og flere virksomheder kan byde sig til, og at store virksomheder har nemmere ved at internationalisere sig, da det bliver mere og mere normalt for forbrugerne at handle med store internationale virksomheder. På samme tid ser vi også at online markedsføring stadig har en større og større rolle indenfor markedsføring. Og specielt en konkurrence dygtig hjemmesider er vigtig, og skal ses som værende fundamentet for din online strategi. Klik her for mere info omkring konkurrencedygtige hjemmesider. Det skal ses som et fundament, da al online markedsføring vil lede dine potentielle kunder ind på din hjemmeside, og det er her din hjemmeside skal lave det sidste og afgørende salg. Så hvis du overvejer at blive selvstændig, er det klart det nemmeste og mest fornuftige i dag, at investere i online markedsføring.

Erfaring er godt, uddannelse er bedre:

Når man overvejer at blive selvstændig og starter egen virksomhed, er der altid en vis risiko involveret. Der er mange ting som skal gå op, og der er mange ting man ikke kan vide på forhånd. Og der er altid ting, som man ikke ved eller ikke kan. Regnskab kunne være et godt eksempel på noget, som du ikke nødvendigvis skal kunne lave selv, men som selvstændig skal du kunne forstå det! Det er vigtigt at kunne være med når man gennemgår regnskabet, og det er vigtigt at kunne lave budgetter, så man bliver styret af tal og ikke af sine mavefornemmelser. Så medmindre det er en revisions virksomhed du vil lave, er det ikke bogholderi du starter din virksomhed for at lave. Derfor er det vigtigt, at vide hvornår man skal stoppe. Når man hyre en professionel bliver man også nødsaget til at stole på, at de kan deres job, da du jo ikke kan tage en revisions uddannelse bare fordi du ikke stoler på at de ikke har lavet et ordentlig stykke arbejde. Men du kan derimod tage et certifikat i Entrepreneurial Leadership, eller andre korte uddannelse uddannelser som kan ruste dig på, inden du springer ud i det. Klik her for at læse mere om korte uddannelser som kunne være spændende for dig, som ønsker at bliver selvstændig, eller dig som er selvstændig, men som ønsker at få mere styr på tingende.

Den nemme vej udenom

Hvis du nu sidder og tænker, at du ikke lige kan tage et halvt år fri fra arbejde for at uddanne dig, for så at starte virksomhed, eller måske har du allerede en virksomhed, og kan derfor selvfølgelig ikke bare tage fri! Så er det enorme udbud af kurser, måske noget for dig. Der findes rigtig mange små kurser, som man kan tage på nettet eller tage som aften kursus. Det er utroligt hvor meget et simpelt kursus i f.eks. Office 365 kan hjælpe i hverdagen. Disse mange programmer er enorme, og kan ofte meget mere end hvad man lige står og bruger det til. Læs mere her hvis du gerne vil vide mere om sådanne kurser. Men det er jo slet ikke kun Office 365 kurser der er tilgængelige derude – køb Office 365 billigt. Det kunne også være kurser indenfor markedsføring (primært på nettet) eller det kunne være et kort bogholderi kursus, så du bedre kan forstå hvad din bogholder fortæller dig, når du er til møde. Mulighederne er mange, og det meste kan gøres nemt i dag, så find ud af hvad du står og mangler af færdigheder, og find det kursus der passer bedst til dig!