Anmeldelse af Junkyard Simulator 2021

0
769

Spillet Junkyard Simulator er et simulationsspil, der blev udviklet af Rebelia Games og udgivet af PlayWay i august 2020. Det er altså et af de nyere spil på markedet. Du kan spille spillet via en Microsoft Windows platform, og det understøttes af 10 forskellige sprog: engelsk, fransk, italiensk, tysk, spansk, forenklet kinesisk, koreansk, polsk, portugisisk og russisk.

Du kan læse mere her eller se flere guides hos Mjukvara.se.

Sådan spiller du

I spillet Junkyard Simulator spiller du som ejeren af et skrotværft. Du skal med dine hænder forsøge at skabe den største skrotplads i hele området. Der er forskellige måder at løse opgaven på, og den måde, som du vælger at gøre det på, afhænger af din beslutning.

Efterhånden som du samler skrot fra skrotværftet, får du større og større chance for at blive rig. Med pengene kan du købe køretøjer, administrere skrotleverandører og isolere og indbringe kontanter. Dette er dog kun en lille del af spillet.

Spillets præmis

I virkeligheden handler spillet om processen: du starter uden andet end en tung hammer, en vogn og et lille areal, som du skal forvandle. Efterhånden som du får en større pengestrøm, så kan du også udvikle spillet, lægge ressourcer i større hardware som for eksempel kraner, elektromagneter/hydrauliske kraner, læssemaskiner, smadre, choppere, streetcars og trailere og på den måde komme tættere og tættere på at skabe den største skrotplads.

Derfor handler spillet i virkeligheden om at få ens forretning op at køre igennem hårdt arbejde. Det er det perfekte spil til dig, der elsker at se, hvordan dine handlinger skaber dominoeffekter, og hvordan hårdt arbejde betaler sig i sidste ende.