Her er de 3 bedste antivirusprogrammer

0
858

Norton, BullGuard og AVG er alle tre antivirusprogrammer, som er blevet vurderet særligt gode. Et antivirusprogram er i dag en nødvendighed, idet brugen af internettet og de mange funktioner er stigende. Da der indimellem findes uønskede hensigter, som kan være svære at spotte, er et antivirusprogram altså uundværligt.

Et antivirusprogram hjælper med at beskytte din data og scanner løbende mistænkelig adfærd. Hvis en hjemmeside eller andet skulle fælde ud, vil programmet blokere adgangen hertil, så du ikke er i tvivl. Et antivirusprogram kan både være gratis eller betalt, hvilket også afspejler programmets funktioner og værktøjer. Et gratis antivirusprogram er i og for sig helt udmærket, men et betalt virusprogram kan altså lidt mere.

 

Norton antivirusprogram

I 2017 blev Norton kåret som årets bedste antivirusprogram af Forbrugermagasinet ’Tænk og Test’. Og dette er ikke uden grund. Norton har blandt de tilgængelige antivirusprogrammer den bedste indbygget firewall. Faktisk ligger Norton langt i toppen, når man både ser på beskyttelse, funktioner, brugervenlighed samt ressourceforløb.

 

Det skal dog siges, at der er tydelig forskel på den betalte og den gratis version. Den gratis version kan være en smule langsom og på nogle punkter utilstrækkelig. Derimod er der ikke en finger at sætte på den betalte version. Prisen på den betalte version ligger på nuværende tidspunkt til 1 kr. om dagen, hvorfor de fleste vil kunne være med.

 

BullGuard antivirusprogram

BullGuard antivirusprogram er som Norton også en af markedets favoritter. BullGuard kan både fås som en gratis samt betalt version. Forskellen herpå er ikke markant, men den betalte version ligger længere i top end den gratis. Her er det igen funktionerne, der spiller ind.

 

Den største fordel ved BullGuard må siges at være den gode firewall som dens minimale brug af ressourcer. Modsat mange andre antivirusprogrammer bruger BullGuard ikke særlig mange ressourcer på computeren. Derfor påvirker BullGuard ikke din computers hastighed, og du vil næsten ikke bemærke, at dit virusprogram konstant scanner din computer for uønsket adfærd.

 

AVG antivirusprogram

AVG antivirusprogram giver en omfattende beskyttelse af din data på din eller dine enheder. Med AVG har du mulighed for at beskytte en, tre, fem eller ti enheder i et eller to år. Alt efter antal af enheder som periodelængde sættes prisen herefter.

 

AVG har en overskuelig og nem tilgængelig brugeroverflade, hvilket gør programmet anvendeligt for de fleste. Scanningerne er forholdsvis hurtige og af mindre betydning, således de ikke påvirker din hastighed på computeren. Hvis du alligevel skulle blive påvirket, er det muligt at sætte faste scanningstidspunkter, så du ved, hvornår dit program arbejder.

 

I dag er der meget fokus på, at uønskede personer kan få adgang til webkameraet på din enhed. Med AVG forhindrer du dette, hvilket i sig selv kan være en betryggende faktor. Ligeledes tilbyder AVG forældrekontrol, således du som forældre kan holde styr på, om dine børn bevæger sig ind på potentielle virusprogrammer.