Bliv en stjerne til alt det juridiske

0
1088

Her på Netstjernen.dk bryster vi os af, at være stjerner på nettet i den forstand, at vi ved, hvor man finder det bedste på nettet og vores opgave er at dele det med dig.

 

I dag har vi fundet frem til essentielt viden for restauratører. Fokus kan for restauratører ofte være lidt med skyklapper på i den forstand, at der som oftest fokuseres næsten 100% på maden, eller betjeningen, som eksempler. Det er forståeligt nok, men de fleste restauratører ved også, at der skal en del mere til for at forretningen bliver en større succes.

Her taler vi om ting som indretning, website, booking, annoncering og sidst men ikke mindst det juridiske.

 

Virksomhedsoverdragelse, Ansættelseskontrakter, Ansættelsesbeviser og DRC – The Host

Som restauratør, så kender du måske allerede The Host, men hvis ikke, så er det på høje tid, at du stifter bekendtskab med websitet.

Her kan du nemlig finde essentielle ting, som lov om ansættelsesbeviser og få rådgivning ved virksomhedsoverdragelse. Det er begge mulige fælder, som en del restauratører falder i, selvom der findes god information om at klare disse situationen optimalt et klik væk.

 

Blomsten

Ok, nu bliver det lidt billedligt talt, men forestil dig en blomst med otte, røde finde blomsterblade og en gul midte. Restauranten er den gule midte, og maden det første blomsterblad. Hvis du ikke har styr på det, så er det altså ikke en særlig skøn blomst.

Få derfor de sidste syv blade på: Betjening, website, booking, jura, råvarer, service og x-faktor.

Sørg videre for at alle bladene er ”friske, røde og ensformige”. Med andre ord, så skal hver del udføres ordentligt og systematisk. Man kan ikke sjuske sig til det. Har du styr på alt dette, så kan du se frem imod at race foran kollegaerne i branchen og opnå stor succes. Hvem ved, måske endda en Michelin-stjerne.