4 gennemførte serier, du kan se med veninderne

0
1072

Vil du og dine veninder gerne have en serie, I kan se sammen? Er I i tvivl om, hvad I skal kaste jer over? Så får du her fire bud på serier, der er oplagte til hyggelige venindedage.

13 Reasons Why

I denne serie bliver der stillet skarpt på det mentale helbred. Serien går bag om grundene til, at den tilsyneladende ganske almindelige teenagepige Hannah valgte at tage sit eget liv.

Serien handler om venskab, loyalitet, kærlighed, og hvordan små ting kan have afgørende indflydelse på ens liv og selvfølelse. Det er ikke just en sjov serie, men det er til gengæld en serie, der indbyder til eftertanke og til at åbne op for en dialog omkring ens mentale helbred. Netop fordi serien er noget mørk og trist, er den oplagt at se i godt og trygt selskab.

Don’t Trust the B—- in Apartment 23

Skal I have fat i en hylende morsom og anderledes serie? Så er denne sitcom det rette valg for jer. Hovedrollen besiddes af den skønne Krysten Ritter, som med sine særlige karaktertræk formår at få enhver med på sin side – også selvom hun er lidt af en b—-.

Serien er en vaskeægte bingeværdig sag, og med blot to sæsoner kommer I hurtigt igennem den. Serien er nem at følge med i, og den indeholder et væld af fantastiske replikker, I kommer til at have lyst til at bruge hver evig eneste dag. Desuden spiller James Van Der Beek med i serien som sig selv, og dét er endnu bedre, end det lyder.

Jessica Jones

Vil I gerne se noget med Krysten Ritter med en lidt mere dramatisk storyline end Don’t Trust the B—- in Apartment 23? Så skal I kaste jer over serien Jessica Jones fra Marvel.

Denne serie er baseret på tegneserien af samme navn, og da det er en Marvel-serie, er der naturligvis masser af overnaturlige kræfter og skurke i den. Krysten Ritter spiller privatdetektiven Jessica Jones, som besidder en række særlige kræfter, hun har fået i forbindelse med indlæggelse på et noget specielt hospital. Serien er fyldt med action, drama, kærlighed, venskab og igen skønne replikker fra den hardcore Jones, som man umiskendeligt ville ønske, man selv kunne pull off.

The Vampire Diaries

En vaskeægte moderne klassiker. Denne serie indeholder lidt af det hele. Flotte fyre, masser af drama, kærlighed og smukke piger. Serien er – ligesom Jessica Jones – i den overnaturlige genre. Her er vi ovre i noget gys/fantasy, og det går rent ind hos enhver, der har set serien. Serien finder sted i en lille by i USA, som bliver hjemsøgt af overnaturlige væsener såsom hekse, vampyrer og varulve.

Har I allerede set de otte sæsoner, der findes af The Vampire Diaries, kan I kaste jer over The Originals, som er en spin-off-serie. Både The Vampire Diaries og The Originals er blevet utroligt populære blandt særligt teenagepiger verden over, og det er fuldt forståeligt, så hvis ikke I allerede har set dem, er det blot om at komme i gang.