Anmeldelse af AVG TuneUp

0
460

Internettet og teknologien har taget verden med storm. Der er efterhånden ikke nogen, der ikke har en computer i hjemmet, som de bruger til at holde styr på deres private informationer, til at tilgå bankens hjemmeside, til at modtage vigtige beskeder fra kommunen og meget, meget andet.

Det betyder også, at der er utroligt mange, der egentligt ikke interesserer sig alverden for teknologi, men alligevel benytter den i det daglige, og derfor bare er interesserede i, at det skal fungere. Og netop det kan AVG TuneUp hjælpe med.

AVG har lavet et program, der hjælper den almindelige borger med at holde sin Windows computer i god form, så du ikke skal sidde og irritere dig over, at den arbejder langsomt og lignende. Hvis du vil vide mere om AVG TuneUp, så kan du blot læse mere lige her.

Hvad er AVG TuneUp?

AVG TuneUp er en digital værktøjskasse, der hjælper din computer mod sin bedste performance og ovenikøbet og tilbyder nogle smart bonus apps.

Programmet tilbyder ubegrænsede licenser, omfattende driveropdateringssoftware og smart skybaseret software afinstallations-program, og så forbedrer AVG TuneUp også systemets ydeevne. Derudover får du også en sikker makuleringsmaskine, hvilket de fleste har stor gavn af.

Hvorfor bør du vælge AVG TuneUp?

Hvis der er noget, som alle ejere af en Windows computer har prøvet, så er det det uundgåelige tidspunkt, hvor computeren står af og sætter sig fast. Det skyldes altså, at den er fyldt med en lang række uønskede filer, registreringsdatabase-programmer, fragmenterede harddiske og andre computerrelaterede sygdomme. Og det er netop derfor, at du bør investere i AVG TuneUp.

AVG TuneUp håndterer nemlig disse problemer ved at støde nyt liv i computeren – præcis som en hjertestarter.

AVG TuneUp kommer med en lang række applikationer, der overordnet set forbedrer din computers ydeevne. På den måde giver det altså rigtig god mening at investere i programmet. Det gælder for eksempel dvaletilstanden, der fungerer ved at identificere software, der kører i baggrunden og sløver comptueren ned og sætte dem i dvale, når du ikke har brug for dem. På den måde kan computeren koncentrere sig om det, som du skal bruge den til i øjeblikket og arbejde hurtigere på det.

Derudover så kommer AVG TuneUp også med en browser cleaner og en disk cleaner, der hjælper med at rydde op på din harddisk, så computerens ydeevne heller ikke belastes af filer, som du ikke længere har brug for.

Kundeanmeldelser

Der er også flere af kunderne, der er super glade for AVG TuneUp. Her nævner de blandt andet, at de har benyttet sig af programmet i flere år, og at de er meget tilfredse. Alt fungerer som det skal, brugerfladen er god, og servicen lever også helt op til deres forventninger.

En anden kunde skriver, at de har prøvet flere forskellige antivirus programmer, men at de altid vender tilbage til AVG TuneUp, da det aldrig svigter, er nemt at sætte om, og det ikke bruger for mange af computerens kræfter.

Der er altså flere positive anmeldelser af programmet, som du kan læne dig op ad, inden du tager den endelige beslutning om, hvilket antivirus program, som du vil have til at beskytte din computer.