Sådan gør du dit soveværelse indbydende

Vidste du, at man i gennemsnit bruger 1/3 af livet i sengen? Derfor er det vigtigt, at dit soveværelse fremstår indbydende og lækkert. Læs med her og få tips og tricks til, hvordan du indretter et soveværelse, hvor du har lyst til at opholde dig.

Læs mere ›

Husk forsikringerne

En forsikring er et sikkerhedsnet, hvis uheldet er ude. Det er en aftale mellem et forsikringsselskab og dets kunder: Kunderne skal løbende betale en præmie, og hvis der så sker noget, som er indbefattet i forsikringen, bliver det betalt af forsikringsselskabet. Man kan få forsikringer til alle mulige forskellige ting som for eksempel rejse, indbo … Læs videre “Husk forsikringerne”

Læs mere ›

For dig, der elsker at bage

De fleste elsker hjemmebagt brød og kage, og der er heldigvis også mange, der elsker at bage brød og kage, så dem, der elsker at spise det, har mulighed for at få det.

Læs mere ›

Moderne boligindretningsløsninger på et budget

Ønsker du at pynte dit hjem op og er vild med den moderne indretningsstil og design, men har et budget du skal holde dig indenfor? Så er der måder hvorpå dit hjem kan komme til at se moderne og stilrent ud, uden du skal ødelægge dit budget.

Læs mere ›

IKEA står på egne ben

Det store og verdenskendte møbelvarehus har sagt farvel til grundlæggeren Ingvar Kamprad, der døde den 27. januar 2018. Selvom IKEA nu skal stå på egne ben, skal man som kunde ikke være bekymret. Man kan stadig få det gode gamle LACK-bord og de lækre köttbullar. De fleste har nok før eller siden sat sine ben … Læs videre “IKEA står på egne ben”

Læs mere ›