Supplér din indkomst med online poker

0
1363

Kan du godt lide at spille poker? Online poker er blevet meget populært herhjemme igen, og det er der mange gode grunde til. Der er ligeledes mange, der drømmer om at blive professionelle og tjene masser af penge på det. Det er dog svært og tager lang tid, og derfor vælger vi her at fokusere på, hvordan du kan supplere din nuværende indkomst gennem poker. Du skal altså ikke ringe til chefen og sige op med det samme, hvis du har evnen og lysten til at spille fuldtid, skal det nok komme med tiden.

Alt begyndelse er svær

Rigtig mange, som ikke er erfarne inden for pokerverdenen, synes, at det ser nemt ud. Sandheden er dog, at poker er et hårdt erhverv – især i starten. Lad os sige, at du er professionel pokerspiller. Du spiller nogle forholdsvis store spil, og dette er din første måned som fuldtidsspiller.

Du knokler hårdt, du lærer nye ting, og du spiller cirka 50 timer om ugen. Efter den første måned har du tabt 2500 kroner. Dette er det hårde ved poker. Selvom det handler rigtig meget om evner, så er der stadig en del varians, der er bestemt af held. Du hører jo aldrig en kok komme hjem og sige, at han har tabt penge efter at have svedt i køkkenet i ni timer den dag. Det er et super hårdt mentalt spil, og selvom det er essentielt, at du har styr på de rigtige strategier, så er det faktisk endnu vigtigere, at du har styr på dine tanker.

Sådan bliver du bedre

Okay – det skal jo handle om, hvordan du kan tjene penge. Lad os gå ud fra, at du har arbejdet på det mentale aspekt, så undlader vi det her. Her får du tre metoder, som du kan anvende til at blive endnu bedre, så du har en større chance for at vinde i den lange ende.

Her er tre gode muligheder for indlæring:

  1. Den gratis
    – Der findes en lang række af træningsvideoer, streams og blogs, som er helt gratis. Du kan for eksempel følge nogle af de store streamere på Twitch.
  2. Den billige
    – Der findes nogle træningssider på nettet, hvor du skal betale en smule om måneden for at være medlem.
  3. Den dyre
    – Nogle af de bedste trænings ’communities’, hvor du kan blive undervist af de bedste af de bedste koster cirka 300-500 kroner om måneden. Men mange siger, at de er pengene værd.

Så meget kan du tjene på online poker

Alt efter hvor store spil, du spiller, og hvor meget, du spiller, kan du tjene en del penge på online poker. Der findes solide spillere, der bruger omkring 35-45 timer om ugen, der tjener mellem 15.000 og 30.000 hver måned – skattefri naturligvis. Altså et godt fuldtidsarbejde, hvor man kan tjene en solid løn uden at blive millionær. Der er dog også dem, der tjener over 100.000 hver måned, men disse er der meget langt imellem – og så er der selvfølgelig dem, der taber måned efter måned og snart må kontakte deres gamle chef igen og bede om jobbet tilbage. Held og lykke.