Sådan gør du dit soveværelse indbydende

0
1159

Vidste du, at man i gennemsnit bruger 1/3 af livet i sengen? Derfor er det vigtigt, at dit soveværelse fremstår indbydende og lækkert. Læs med her og få tips og tricks til, hvordan du indretter et soveværelse, hvor du har lyst til at opholde dig.

Ud med det overflødige

Et soveværelse, som fungerer som et opbevaringsrum, er ikke ligefrem det mest charmerende, hvorfor du bør placere unødvendige ting andetsteds. Hvis dit soveværelse er rydeligt og lækkert, bliver lysten til at opholde sig i rummet formodentligt også større.

 

Få lyset ind

I mange måneder i årets løb er vi udsat for mørke det meste af dagen. Du kan derfor overveje at indrette dit soveværelse i lyse nuancer, hvilket du blandt andet kan gøre ved at købe lyst sengetøj eller lyse og rolige billeder på væggen 

 

Gør din seng flottere end nogensinde

Måske spørger du dig selv, hvordan du gør din seng flottere end nogensinde? Svaret på det spørgsmål er ganske simpelt: Investér i en sengegavl. En sengegavl har naturligvis ikke indflydelse på komforten og hvordan du sover, men bidrager positivt til soveværelsets æstetik. Der er et hav af muligheder, når det kommer til sengegavle og du kan se flere sengegavle på Sleepzone.dk. Din seng synes mere indbydende med en sengegavl, hvilket pifter hele dit soveværelse op og har en positiv effekt på din søvnkomfort. Det kan derfor kun anbefales at anskaffe en sengegavl.

 

Vælg farver som taler til dig

For at gøre dit soveværelse så personligt som muligt, er det en god idé at benytte de farver, som tiltaler dig mest. Hvad enten det er en vægfarve eller farven på pyntetingene i soveværelset, vil du med sikkerhed få et soveværelse, hvor din personlighed skinner igennem. Hvis du ikke er til vilde farver, så er de rolige nuancer også en sikker vinder, da de skaber ro og harmoni. Du kan også gøre dit soveværelse mere personligt ved at tilføje pynteting. Mange har nemlig en tendens til blot at pynte i stuen, men ikke desto mindre er det også vigtigt, at gøre soveværelset hyggeligt og indbydende, nu når man bruger så mange timer i det.

 

Red lige sengen

Dette tip er ganske banalt, men ikke desto mindre påvirker en uredt seng helhedsindtrykket negativt i dit soveværelse. Brug derfor 30 sekunder på at redde sengen om morgenen og du vil opleve, at dit soveværelse fremstår renere og pænere end nogensinde.

 

Få tøjet af vejen

Mange fristes til at bruge soveværelset som et stort klædeskab, hvor tøjet flyder over det hele. Hvor enten det er på sengen eller på gulvet. Men denne tendens skaber selvsagt rod, både i fysisk, men også i mental forstand. Så få gemt tøjet af vejen i dine skaber og skuffer og brug i stedet den overskydende plads til at skabe luft, rum og harmoni. Ved at følge disse tips kan du ganske simpelt og nemt skabe et soveværelse, som fremstår pænere og mere indbydende end nogensinde før.