Moderne boligindretningsløsninger på et budget

0
1060

Ønsker du at pynte dit hjem op og er vild med den moderne indretningsstil og design, men har et budget du skal holde dig indenfor? Så er der måder hvorpå dit hjem kan komme til at se moderne og stilrent ud, uden du skal ødelægge dit budget.

Den moderne indretningsstil er på det seneste blevet ret minimalistisk, hvilket blandt andet vil sige at man prøver at undgå for mange nips-ting for at skabe større rummelighed. Dette kan være svært hvis du er på et budget eller har et lille hjem, hvor pladsmangel også er et problem.

 

Fire budgetløsninger for at få en moderne indretning

 

  1. Have styr på farverne

For mange farver i hjemmet kan nemt virke rodet og derved ikke minimalistisk, idet det her skal være mere stilrent. Ønsker man en større rummelighed i sit hjem er det en god ide at have en hvid farve på væggene, idet det virker elegant og simpelt. Hvis man samtidig ønsker at ens hjem fremstår mere eksklusivt er farverne sort, hvid og grå gode at bruge i indretningen, og er en nem måde at inkorporere eksklusivitet på budget, samt at de også fremstår minimalistiske i indretningen.

 

  1. DIY-projekter

For at spare penge er en oplagt mulighed at lave DIY-projekter (’do it yourself’), som altså er hjemmelavet projekter. Man kan eksempelvis købe en brugt eller billig knagerække, og ved enten udskifte knopperne eller male dem en anden farve ændre det til at blive mere stilrent, samtidig med du spare penge ved at gøre det selv. Der er meget inspiration at hente til diverse DIY-projekter på forskellige blogs, idet disse projekter er blevet meget moderne.

 

  1. Vælge det rigtige vægpynt

Idet den minimalistiske stil ikke skal være rodet og man derved forsøger at undgå de såkaldte nips-ting, kan indretningen nemt komme til at fremstå for kedelig eller klinisk. Dette kan rettes op på ved hjælp af vægpynt. Samtidig med at det ikke tager plads at have noget på væggene, hvilket skaber en større rummelighed, så er valg af billeder eller plakater med til gøre dit hjem mere personligt. Hvis ønsket er at hjemmet skal fremstå mere eksklusiv og elegant ville det være en god ide at inddrage sort/hvide farver i sin vægpynt, hvorimod hvis det er i farver vil det nemt fremstå mere rodet.

 

  1. Elegante lamper

En anden måde hvorpå man kan få pynt ind i sit hjem, uden at det kommer til at optage for meget plads, er at finde sig en fin lampe. Lamper er både praktiske og kan også fremstå som pynt, og er derfor en oplagt mulighed for at få en lidt mere elegant stil ind i sit hjem. Da man netop er nødt til at have en lampe i sit hjem for at få lys, er det en oplagt mulighed at finde sig en lampe som har et moderne og elegant look. Eksempelvis en fjerlampe kan pynte dit hjem op og give det en designerstil, selvom du muligvis er på et budget. Lampen er nem at få tilpasset til hjemmet, idet der er forskellige farver og størrelser. Derved er det altså nemt at få den ind i din indretning, og den kan passe til de forskellige rum.