3 ting, du kan lave med dine mindre søskende

0
826

Hvis du er meget ældre end dine søskende, har I temmelig sikkert forskellige interesser. Det kan derfor være svært at finde på noget at lave sammen, og der er en risiko for, at man derfor ikke tilbringer så meget tid sammen. Det er synd, for dine små søskende vil sikker rigtigt gerne være sammen med dig, og det kan være utroligt givende også for dig at være sammen med dem.

Her i artiklen giver vi dig tre idéer til, hvad du kan lave sammen med dine mindre søskende og på den måde være sammen og måske lære hinanden endnu bedre at kende. Idéerne kan også bruges, hvis du passer børn og har svært ved at finde på noget, I kan lave sammen. Læs med, hvis du også har mindre søskende eller måske nogle gange passer dine venners børn.

Se Film på Netflix

Det kan måske lyde som en nem løsning bare at sætte en film på, og det er det for så vidt også, men ikke desto mindre kan der være en stor kvalitet i at se en film sammen. Man griner sammen, bliver forskrækket sammen osv., og man har en god oplevelse sammen. En film som Hachiko, der handler om en hund, der er helt utroligt loyal overfor sin herre, er alle tiders film at se sammen som familie, men Netflix er en sand ønskebrønd af gode film og serier, som I kan vælge i mellem.

Fyrtøjet eller den grimme ælling

Børnene ser antageligt meget fjernsyn i forvejen eller spiller på deres tablet, så måske har I mere lyst til at læse et eventyr. Det gjorde man meget før i tiden, men nu er der så mange andre underholdningstilbud som historielæsning har tabt tærren til. Det er synd og skam, for der findes mange fine eventyr som både børn og voksne kan have glæde ved at læse eller få læst op. Prøv for eksempel den grimme ælling eller Kejserens nye klæder, der er både læring og underholdning at hente.

Bag en kage

Den sidste idé herfra er at gå i køkkenet, iføre sig forklæder og bage en kage sammen. Her hjælpes man ad med at skabe noget sammen, og så endda noget, som man efterfølgende kan hygge sig med at spise sammen og glæde sig over. Er dine søskende meget små, kan I bage en kage, der ikke kræver de helt store kundskaber, f.eks. en simpel chokoladekage. Den er let at have med at gøre, og det der er vigtigt er, at I laver noget sammen, og at alle er med. Er børnene lidt større kan det være et hit med den sagnomspundne Snickerskage som der, modsat af hvad man måske kunne tro, ikke er Snickers i, men derimod indeholder flere af de samme ingredienser som en Snickers, nemlig peanuts, karamel og chokolade. Denne kage er en vinder og dine mindre søskende vil helt sikkert synes, den er sjov at bage og ikke mindst spise. Tilbage er der kun at sige god fornøjelse.