Anmeldelse af BitDefender Total Security 2021

0
1049

BitDefender har været blandt de mest roste antivirusudbydere i de sidste to årtier. De har modtaget adskillige priser, og de har kunder i mere end 150 lande.

De tilbyder en bred vifte af sikkerhedsprodukter til almindelige platforme, der konsekvent scorer højt i både laboratorie- og virkelighedstest – med en sådan profil overrasker det sandsynligvis ikke nogen, at mere end 50% af virksomhedens personale arbejder inden for F&U.

For nyligt har det lanceret deres BitDefender Total Security, der er mere omfattende end nogensinde, og til trods for tilføjelsen af en masse nye egenskaber, fremstår enhederne stort set upåvirkede i deres ydeevne.

Bliv klogere på, hvad BitDefender Total Security kan tilbyde dig, samt hvorvidt det er dine penge værd lige her.

BitDefender Total Security’s egenskaber

BitDefender Total Security er den mest omfattende pakke fra BitDefender. Den indeholder en lang række egenskaber, som du kan få stor glæde af, hvis du vil have en computer, der er beskyttet mod vira fra alle indgange. Uanset om de prøver at snige sig ind via spam eller phishing i en email, et link på internettet, dat på et USB-drev, via et socialt mediue, en chat klient som for eksempel Skype eller noget helt andet, så fanger BitDefender Total Security dem, før de får lov.

Et avanceret forsvar mod trusler

BitDefender Total Security adfærdsmæssige detekteringsteknologi har et fast greb om alle aktive apps, og du bliver underrettet, så snart den opdager et rødt flag.

Se om du kan have gavn af et antivirusprogram via antivirustest.jp.

Anti-phishing

Phishing angreb kræver, at du indtaster dine personlige oplysninger på en falsk platform, og det kan være svært for brugeren at gennemskue, hvornår de er på en af disse hjemmesider.

Selvom de hurtigt bliver blacklisted, så dukker flere op, og der kan du med fordel afdække hjemmesiderne med BitDefender Total Security.

Multi-layer ransomware beskyttelse

Ransomware krypterer dine filer, så du ikke har adgang til dem. Her er løsningen simpel. BitDefender Total Security forbyder uautoriserede ændring af alle filer, så de ikke har mulighed for at komme igennem.

VPN

BitDefender Total Security inkluderer en grundlæggende VPN, der krypterer din færden på internettet og gør den anonym – også når du bruger usikre offentlige internet på for eksempel caféer.

Web Security

Et beskadiget søgeresultat kan være svært at spotte, men det an resultere i tab af dine mest værdsatte data. Derfor bruger web security et sæt filtre til at afgøre, om du skal have adgang til en hjemmeside, før du faktisk får det, og dermed forhindres potentielle cyber angreb.

Forebyggelse af netværkstrusler

BitDefender Total Security er bevæbnet mod online trusler. Den kan analysere aktiviteter med lynets hastighed og hurtigt blokere angreb.

Webcam beskyttelse

Med BitDefender Total Security får du desuden webcam beskyttelse, så hackere ikke kan tænde dit webcam, når ikke du er klar over det. Du får en besked, når nogen prøver at aktivere kameraet – herefter vælger du, om du vil blokere det eller ej.

Anti-theft

Anti-theft er en eksklusiv BitDefender Total Security. Den sparer dig for potentielt at skulle skifte enhed, hvid den bliver mistet eller stjålet, da du kan bruger tyverisikrings- og antitab-funktionerne til at få adgang til den manglende enhed via din BitDefender central-konto.

OneClick optimizer

Med OneClick optimizer kan du gøre BitDefender mere kraftfuld og brugervenlig, og derigennem opnå en bedre ydeevne på dine enheder.

Sikkerhed

BitDefender har et fremragende omdømme, og det er velfortjent. I løbet af de sidste måneder har BitDefender scoret den perfekte scorer på 6,0 og 100% til påvisning af udbredt malware og 0-dages malwareangreb.

Derudover er den gennemsnitlige AV-testbeskyttelsesscorer på 5,94 ud af 6, så du vil få svært ved at finde et antivirus, der klarer sig bedre.

Ydeevne

Ydeevnen kan ikke helt måle sig med konkurrenterne på samme måde, som sikkerheden kan.

Her ligger BitDefender i gennemsnit på 5,5 ud af den perfekte scorer på 6,0 på AV-test. Scoren er stadig fremragende, og den viser at BitDefender ikke påvirker din enheds ydeevne, og det er særligt imponerende, når de nye tilføjelser tages i betragtning.

Desuden har du altid mulighed for at benytte dig af funktionen OneClick Optimizer, hvis du investerer i BitDefender Total Security, hvilket vil give programmet det sidste skub til den perfekte scorer.

Konklusion

BitDefender Total Security er et fremragende produkt, der tilbyder en lang række funktioner og egenskaber allerede ved startpakken – vælger du at investere i den helt store BitDefender Total Security, så kan du ikke blive bedre dækket ind.

  • BitDefender Total Security viser den bedste beskyttelse mod malware igennem dens perfekte scoringer fra de uafhængige testlaboratorier.
  • BitDefender Total Security sænker ikke hastigheden på din enhed betydeligt og scorer ligeledes næsten perfekt her.
  • BitDefender Total Security har meget komplette fortrolighedsfunktioner som for eksempel en gratis VPN, webcam beskyttelse og mere.
  • De har fremragende brugeranmeldelser, der vurderer dem til at være en af de bedste og mest brugervenlige produkter på markedet.
  • De sælger deres produkter til gode og retfærdige priser.

Læs flere anmeldelser hos Produktzoom.dk.