Avast Mobile Security til iOS

0
1010

Avast Mobile Security er et gratis værktøj som er yderst unikt, i den forstånd at det hæver din mobils sikkerhed. Den beskytter din mobil fra skadelige virusser og malwares. Men det er ikke bare et traditionelt antivirusprogram.

Men hvad får du? Det kan du blive klogere på herunder.

Wi-Fi sikkerhed

Der er desværre mange Wi-Fi netværk, som er offentlige og usikrede. Disse netværk betragtes som guldminer af de millioner hackere, der befinder sig rundt i verden. De er klar til at slå til hvert et øjeblik, og netop derfor er det vigtigt, at du er godt beskyttet. Med Avast Mobile Security får du netop beskyttelse. Værktøjet har en unik og meget avanceret teknologi, som gør det muligt for den konstant at analysere og opdage trusler, på ethvert netværk du måtte være på. Hvis du køber pro-versionen, så får du VPN-beskyttelse med oveni.

Fotoboks

Med Avast Mobile Security kan du lagre op til 40 billeder i en fotoboks, som kun du har adgang til ved hjælp af pinkode, touch-id eller ansigtsgenkendelse. Avast Mobile Security har en gratis version men også en pro-version, som ikke er gratis. Fotoboksen i pro-versionen rummer et ubegrænset antal billeder, så hvis du har hundredvis eller tusindevis af billeder på din mobil, så ville pro-versionen være dig og din sikkerhed til gavn.

Identitetsbeskyttelse

Med denne funktion, vil du opleve at du løbende vil få advarsler om svage adgangskoder, hacking-sårbarheder og andre sensitive oplysninger. Identitetsbeskyttelsen sørger for, at dine personlige oplysninger er krypteret, og hvis ikke de er det, så får du besked om det. Den scanner også for lækkede adgangskoder, så du altid kan være klar til at reagere, hvis du skulle være uheldig at blive hacket. Hvis bare én adgangskode bliver lækket, kan din identitet blive yderst udsat, da hackeren vil få adgang til mange eller samtlige onlinekonti, som du har.

Med den gratis version kan du beskytte én konto. Men pro-versionen giver dig mulighed for at beskytte samtlige konti. Så hvis du har 5-6 eller 10 onlinekonti, så ville det være en god ide at sikre dem med Avast Mobile Security Pro.

Er det vigtigt at have Avast Mobile Security?

Ofte ser man at folks mobiler enten er ubrugelige efter at være inficeret med en virus, hvilket i nogle tilfælde påkræver køb af ny telefon. Men hvad værre er, er at virussen på mobilen kan give hackeren dine samtlige personlige oplysninger, såsom kreditkortoplysninger, passwords og andre sensitive oplysninger. Derfor er det vigtigt at have Avast Mobile Security.

Prøveperiode for pro-version

Hvis du skulle være interesseret i at forbedre din sikkerhed på mobilen samt skjule din identitet online, så kan du erhverve dig en prøveperiode for pro-versionen. Hvis du er interesseret i et helårsabonnement, kan du få en 14 dags prøveperiode hos Avast-Antivirus.dk. Hvis du dog er mere interesseret i et månedligt abonnement, så kan du få en 7 dags prøveperiode.
Du skal afmelde din prøveperiode før tid, såfremt at du ikke vil fortsætte, da du ellers vil komme til at betale for enten et helt år eller en måned.