Betting bonus – det skal du holde øje med

0
733

Hvis du er på udkig efter en betting bonus, er der en række ting, som du skal være opmærksom på, inden du tager den første og bedste, som du får øje på. Bettingmarkedet har et væld af forskellige tilbud, og ikke alle bonustilbud er ens.

Rigtig mange bookmakere tilbyder en betting bonus på op til 500 eller 1.000 kroner, når du opretter dig. Det er dog meget forskelligt, hvad spiludbyderne har af regler for disse bonusser. Det kan du læse mere om i det følgende afsnit.

Betting bonus – det med småt

At indbetale 500 eller 1.000 kroner til en bookmaker og så få et beløb tilsvarende gratis oveni hatten lyder som en rigtig god deal. Og det kan det også sagtens være. Det behøver slet ikke være for godt til at være sandt.

Som spiller skal du dog lige kigge på, hvad der står med småt, inden du indbetaler til bookmakeren og tager imod deres bonus. Det er nemlig meget forskelligt, hvilke krav der er til bonussen. Det, du skal holde øje med, er, hvor mange gange du skal gennemspille dit indbetalingsbeløb samt eventuelt bonusbeløb, inden du kan udbetale dine penge.

Her et tænkt, men slet ikke usandsynligt eksempel:

En bookmaker tilbyder en 100 procent indbetalingsbonus på op til 1.000 kroner. Du vælger, at du vil gøre nytte af hele bonusbeløbet, hvorfor du indbetaler 1.000 kroner, således du nu har 2.000 kroner at gøre godt med.

Reglerne hos bookmakeren siger, at du skal gennemspille indbetalingsbeløbet samt bonusbeløbet fem gange til minimum odds 1,50. Indbetalingsbeløbet og bonusbeløbet giver som nævnt 2.000 kroner. Det betyder, at du skal spille for 10.000 kroner, inden du kan udbetale pengene.

Slet ikke en umulig mission

Det kan lyde af rigtig meget, at du skal omsætte for 10.000 kroner, inden du kan begynde at udbetale eventuelle gevinster. Det fiktive eksempel er dog slet ikke udsædvanligt og vil af de fleste rutinerede spillere ikke anses for værende uretfærdigt på nogle måder. Tværtimod.

Det er din opgave som spiller at finde de gode spil og på den måde få omsat for 10.000 kroner. Heldigvis er der masser af hjælp at finde. Internettet har en myriade af gode hjemmesider, som kan give dig den fornødne viden til at slå bookmakerne. Til at begynde med er det altid en god idé at have styr på holdnyt. På den måder undgår du at spille på et hold, som er uden dets største stjerne.

Herudover er eksempelvis UEFA’s hjemmeside rigtig god til at få informationer. Dette ikke mindst angående startopstillinger i Champions League og Europa League.

Til sidst skal det også med, at odds 1,50 ikke er ret højt. Ergo er du slet ikke ude i at skulle finde en masse store overraskelser, som kun sjældent går hjem.