Kom ned i gear: 4 gode podcasts

0
753

Podcasts er blevet en vigtig del af kulturlandskabet i dag. Du kan være med til at dykke ned i nogle af lytteroplevelser, der bare ligger og venter på dig derude. Her får du 4 fornemme podcasts, der hjælper dig med at slappe af efter en lang dag på arbejdet. De er også gode at høre på en gåtur eller på cykel rundt over hele byen. Snyd ikke dig selv for at blive klogere på kulturen, mens du slapper af.

Der er så mange podcasts derude, at listen ville være alt for lang til denne artikel. Til gengæld giver vi dig her 4 fremragende podcast, som kan hjælpe dig med at overskue hverdagen lidt bedre. Uanset om du er til gadgets eller fodbold, film eller dating, så kan du finde en podcast, der passer lige til dine lyttebehov.

Elektronista

Hvis gadgets, elektronik, algoritmer og apps er lige noget for dig, så bør du lytte til Elektronista. Tidligere en del af radio 24/7’s sendeflade sender de med alt det seneste nye fra Silicon Valley. Du kan få gode råd til, hvilken telefon du skal investere i eller høre mere om udviklingen inden for kunstig intelligens. Du bliver uden tvivl meget klogere på den digitale verden.

Han Duo

Er du mere til film, spil og andre nørdegenrer, så er Han Duo lige noget for dig. To venner, der sidder og taler om alt fra superhelte til actionfilm og nørder og anmelder spil i et væk, så du ikke behøver. Stemningen er dejlig lun og produktionen i top, når nørderne kommer og indtager dine øregange.

En halvleg med redaktionen

Til de fodboldinteresserede, der vægter den gode historie frem for analyser af taktik og resultater. Her kan du høre meget mere om alt fra straffespark, flagrende målmænd, VM i ‘78 og meget mere.  Og så kan du glæde dig til Palle Banks-rouletten, hvor de vælger en tilfældig landsholdsspiller gennem historien og dykker ned i de fortællinger, der gemmer sig der. Altid et lyt værdigt.

Fries before guys

Åh, at være en ung kvinde i tyverne, og alle de kvaler det fører med sig. Lige fra fyre til makeup, hvordan du finder din næste roomie, og hvordan du forholder dig til verden omkring dig, som en stærk kvinde anno 2020. Det er et lyt værd også for unge mænd, der er interesserede i, hvad i alverden der foregår i hovedet på kvinder nogle gange.

Hvis du er interesseret i, hvad der foregår i hovedet på det andet køn, kan du også prøve online dating. Det er slet ikke så skræmmende, som det lyder til. Tag prøv scor.dk og find kærligheden, som du altid har drømt om allerede i dag.