Sådan optager du musik fra Deezer

0
888

Streaming tjenester er vildt populære i vores tid og der er efterhånden ikke det musik man ikke kan finde, hvis bare man er abonnent hos en af de helt store tjenester. Det er smart, men der er også bare tidspunkter, hvor de egentlige filer er mere praktiske eller måske endda nødvendige, og hvad gør man så? Her finder du en kort guide til, hvordan du kan optage musik fra Deezer – eller en hvilken som helst anden streamingtjeneste – med Audials Music. Det er nemt at bruge og hurtigt at komme i gang!

Hvad er Deezer?

Deezer er en fransk streamingtjeneste, der giver dig adgang til millioner af musiknumre fra de helt store labels, blandt andet Universal Music Group, Sony Music og Warner Music Group. Deezer er ejet af moderselskabet Access Industries, der også ejer Warner Music Industries.

Med Deezer har du mulighed for at lytte til musik både offline og online. Tjenesten er tilgængelig både på web, Android, iOS, Windows Mobile, BlackBerry OS, Windows og Mac OS. Der findes i dag cirka 7 millioner aktive abonnenter så det er bestemt værd at kigge nærmere på, hvis du mangler et alternativ til de tjenester, som du kender.

Installér Audials Music

Hvis du vil optage musik fra Deezers enorme katalog på over 56 millioner sange, skal du først downloade og installere programmet Audials Music. Du kan downloade og køre programmet gratis. Hvis du er tilfreds, kan du købe adgang til alle funktioner med en enkelt betaling. Du skal altså ikke købe abonnement.

Når du kører Audials Music, vælger du Music Streaming. Her kan du vælge mellem de forskellige streamingtjenester tilgængelige.

Optag musik direkte fra Deezer

Under streamingtjenester vælger du så Deezer. Du vil nu kunne lave et playback af den musik du hører på din Deezer app og sangene bliver automatisk optaget og gemt som filer på din computer eller telefon. Audials sørger selv for at opdele filerne korrekt og tagger dem med ID3 tags, album covers og tekster. Forud for optagelserne vælger du selv hvilket filformat sangene skal optages i. Programmet understøtter i øjeblikket mp3, wma, aac og caf.

Programmet virker selvfølgelig på alle streamingtjenester på præcis samme måde, og der er ikke det, du ikke kan få gemt til din helt egen musiksamling, uafhængig af streamingtjenesterne. Du skal dog være særligt opmærksom på, at musikken stadig er beskyttet af copyright og derfor kun må benyttes til privat brug.

Undgå middelmådige programmer til optagning

Der findes masser af programmer i omløb, der kan optage musik fra f.eks. Spotify. Desværre bliver de fleste også skuffede over funktionalitet og kvalitet, når sådanne programmer ikke lever op til forventningerne. Med Deezer får du derimod et fuldendt produkt, der giver dig fuld funktionalitet og top kvalitet hver eneste gang, og det alt sammen for et ganske beskedent engangsbeløb. Der er nemlig en grund til at Deezer altid scorer højt i tests.

Prøv den gratis prøveversion før du bestemmer dig, det vil du bestemt ikke fortryde!