Få mest ud af tiden i bilen

0
882

Mange af os pendler til og fra job hver dag og bruger på ugentligt basis flere timer i bilen. Transporttid behøver langt fra være spildtid, når du er opmærksom på at bruge tiden i bilen på smart vis. Selvom du sidder stille og skal koncentrere dig, er der flere måder, du kan gøre transporttiden til en behagelig stund for dig selv, og hvor du kan koble af og få værdifulde stunder.

Herunder kan du læse mere om de IT-nyheder og teknologiske muligheder, du kan gøre brug af, når du vil udnytte tiden i bilen med fornuftigt.  

Vær bevidst om at gøre transporttid til værdifuld tid

Når der bruges flere timer i bilen hver uge, gælder det om at bruge dem fornuftigt. I denne forbindelse kommer vores elektroniske og tekniske muligheder os til undsætning, da disse kan vende spildtid til kvalitetstid.

Vi har forskellige behov og ønsker, når det kommer til at køre bil og pendle. Mens nogle af os ønsker at slappe af, har andre brug for input og underholdning.

Det vigtigste element i forhold til at gøre pendling til en skøn og behagelig oplevelse er at være bevidst om, hvordan ud vil bruge tid, og hvilken betydning den har får dig.
Vælger du at fokusere på kø, sure bilister, presset tid eller andre frustrationer, kan du være sikker på, at tiden i bilen bliver en træls oplevelse hver evig eneste dag. Dette vil ikke kun bringe dig i dårligt humør. Det vil også påvirke din familie, når du er på vej hjem samt dine kollegaer, når du kører afsted til arbejdet.

Heldigvis findes der enkle og nemme løsninger på at gøre transporten til den stund på dagen, som du ser frem til.

Gør brug af apps, der kan motivere dig og give dig inspiration

Løsningen har du allerede. Din mobil kan blive din kilde til at få kvalitetstid i bilen, når du er på vej i trafikken. Der findes et hav af apps, som kan gøre stillesiddende tid til stunder med ro og fordybelse.

Det er en god idé at gå på opdagelse iblandt de mange apps, som kan bruges, når du kører.

Det kan blandt andet være programmer indenfor følgende typer af underholdning:

  • Musik
  • Lydbøger
  • Podcasts
  • Kommunikation

Til dig der er musikelsker, vil en musiktjeneste være den perfekte måde at få den bedste stemning i bilen på. Du kan downloade en musiktjeneste og lave playlister på forhånd, som du kan afspille, når du starter bilen om morgenen eller fra arbejdspladsen. På den måde kan du synge med på favoritsangene og få ekstra overskud både i trafikken, og når du når frem til din destination.

Er du til inspiration og viden, kan du hente en app med lydbøger eller podcasts. Du kan lytte til nyheder eller artikler fra de områder, som du interesserer dig for.

Vil du udnytte tiden i bilen med opkald og tale, kan du downloade en app, som giver dig frihed og fleksibilitet til at kommunikere med andre fra enten ind- eller udland.

Det er nemt og enkelt at gøre bilkørsel til den stund på dagen, hvor du kan slappe af og tanke energi op.