Download videoer gratis fra Netflix

0
1321

Når det handler om streaming af film, er Netflix et af de navne, som de fleste først vil tænke på. På Netflix er der et stort udvalg af film, serier, tv-shows og musikvideoer, som kan streames over internettet.

Hvis du downloader en film eller en tv-serie har det den store fordel, at du kan se dem, lige når du har lyst. Her vil vi gennemgå, hvordan du i nemme trin kan downloade og optage videoer fra Netflix.

Trin 1: Download og installer et optageværktøj

Det første du skal gøre er at downloade og installere et optageværktøj. Med programmet Audials Movie er det nemt at downloade og optage film og serier i en god kvalitet. Programmet er gratis at downloade, og det er let at afinstallere igen, hvis du ikke ønsker det længere.

Når du har installeret programmet, åbner du det og går til Video Streaming. Her vælger du det ønskede filformat, som er MP4.

Trin 2: Start Netflix filmen

Du vælger Netflix-ikonet i Audials Movie. Herefter åbner du netflix.com på din Chrome- eller Firefox-browser og vælger den film eller episode, som du ønsker at optage.

Start afspilningen af filmen, tv-serien eller hvad du ønsker at optage. Optagelsen starter direkte, når videoen afspilles. Sørg for at videoen afspilles i den originale størrelse for at sikre den bedst mulige kvalitet. I kontrolvinduet kan du se, hvor langt fremme optagelsen er.

Trin 3: Filmen gemmes automatisk

Når optagelsen er afsluttet, bliver den automatisk overført til spillelisten, som ligger i højre side af din skærm. Videoen kan gemmes på din Windows-computer i filformaterne MP4, WMV, AVI, 3GP eller i andre formater. Du kan nu afspille videoen med Audials Movie, eller du kan vælge at flytte den til et andet program.

Optag automatisk alle episoder i din yndlingsserie

Med Netflix-optageren kan du automatisk optage alle episoderne fra en bestemt tv-serie. Audials Movie har en indbygget søgemaskine med filmtagging, så du automatisk kan optage alle episoderne fra en serie, som du gerne vil følge med i. På den måde kan du nemt gemme dine yndlings-serier eller flere sæsoner af dit foretrukne tv-show.

Fordele og egenskaber ved Audials Movie

  • Programmet er gratis at downloade og installere
  • Det er nemt at bruge
  • Du kan optage videoer i højeste kvalitet
  • Der er søgemaskine med filmtagging, så episoder kan optages automatisk
  • Du kan optage videoer med undertekster

Begrænsede muligheder med den officielle Netflix-app

Man kan også downloade og gemme videofiler med den officielle Netflix-app. Der er dog nogle begrænsninger, da ikke alle film og serier er tilgængelige til download. Du kan også kun downloade videofilerne til din mobile enhed med appen, når følgende krav overholdes:

  • Du skal anvende en smartphone eller en tablet, der kører Android 4.4.2 eller iOS 9.0
  • Du skal anvende den nyeste version af Netflix-appen
  • Du skal have mulighed for at streame Netflix i HD, ellers bliver du nødt til at downloade videoerne i en lavere opløsning

Bemærk at film og videoer fra netflix.com er underlagt copyright.