Få fem praktiske apps til Android

0
996

Stadig flere danskere står med fuld opmærksomhed på telefonen, uafhængigt af hvor vi befinder os. Om vi står i supermarkedet, sidder til hyggeligt middagsselskab med naboerne eller måske kører bil. Telefonen er der. Altid.

Og når nu telefonen alligevel konstant er ved vores side, kan vi ligeså godt udnytte at have det mest praktiske lige ved hånden. I denne artikel giver vi dig derfor inspiration til fem apps til Android, der kan være særligt praktiske i en travl hverdag.

Hav din økonomi lige ved hånden

Ligesom at du kan have din bank som en app, hvor du har mulighed for at tjekke din økonomi, har du også mulighed for at have dit NemID lige ved hånden. Med NemID nøgleappen til Android vil du altid have dit nøglekort ved dig, og du kan nemt besøge din netbank, borger.dk eller andre hjemmesider, hvor dit nøglekort er en forudsætning for adgang.

I forbindelse med økonomi og private oplysninger kan du med fordel også have WeShare-appen på din Android. WeShare arbejder sammen med MobilePay og er en app, hvor du kan oprette en gruppe af personer, som alle deltager i samme arrangement. Hvis der er tale om fælleskøb, er det blot at indtaste det beløb, der skal deles blandt gruppens medlemmer, hvorefter appen selv udregner beløbet pr. person. Med WeShare slipper du altså for at bruge tid på udregning af, hvem og hvor meget I skylder til hinanden.

Find de bedste tilbud med det samme

Er du også træt af at skulle bladre igennem den store bunke af reklamepost hver uge og undervejs skrive de gode tilbud ned? Så kan du med fordel hente appen minetilbud ned. Her kan du se tilbud for hele ugen i de forskellige supermarkeder, og du kan se, hvordan du bedst kan købe ind og spare tid.

Hvis du ønsker at søge efter en bestemt vare, kan du ved hjælp af søgefunktionen nemt og hurtigt finde denne. Hvis du eksempelvis er på vej hjem fra arbejde, kan du finde det supermarked, der tilbyder de produkter, du står og mangler til den billigste pris. Desuden kan du se åbningstider i appen.

På vejen og i hjemmet

Hvis du har tendens til at træde lidt for hårdt på speederen, så kan du med fordel hente appen Fartkontrol.nu. Denne app alarmerer dig, hvis du er på vej i nærheden af en fartkontrol, hvorfor du måske må sænke farten. Hvis du derimod kører forbi en fartkontrol, hvor appen ikke giver alarm, så kan du nemt selv anmelde denne fotovogn til de andre personer, der også har hentet appen.

Min.medicin.dk er en særlig god app til dig, som ønsker information om diverse medicin på et letforståeligt sprog. Hvad enten du er patient, pårørende eller ansat i sundhedssektoren kan du anvende appen, hvis du skal undersøge bestemt medicin. Hvis du eksempelvis er pårørende til en patient, som tager en del medicin, kan du nemt gå ind via denne app og læse, hvilke bivirkninger der eksempelvis er ved den pågældende medicin.

Beskyttelse til din mobiltelefon

Du skal også tænke på din Android mobiltelefons sikkerhed, hvis du downloader og installerer mange apps. Selvom alle de apps vi anbefaler er troværdige og uden skjule reklamer osv., så findes der en lang række apps som kun er udviklet til at snage i brugerens privatliv og sælge personens følsomme data til tredjepart. Med antivirus-app i Bitdefender Family kan du sikre alle Android mobiltelefoner i din husstand imod misbrug, datatyveri, malware og infiltrering af hackere.