Overvejer du en uddannelse på Game College?

0
984

Er du i gang med dit sabbatår og går og tænker på, hvad du skal studere? Der er mange valgmuligheder, og du har sikkert mange præferencer og interessefelter. Hvis du er vild med gaming, at kode, alt med computere, så kan du passende tjekke Game College i Grenaa ud. Danmarks eneste spil/gaming-gymnasium. Her kan du lære om gaming og møde en masse mennesker, der har samme interesse som dig! Hvis du går og overvejer noget lignende, kan du også altid tage fat i en studievejleder og få råd og vejledning.

Game College i Grenaa

Hvis du gerne vil lære en masse om gaming og alt med computere, skal du overveje at begynde på skolen. Her er der tre forskellige linjer, du kan vælge imellem. Nemlig eSport, IT og Art. Du kan altså blive en dygtig eSport-gamer, få en helt masse kompetencer inden for IT eller blive en dygtig digital kunstner, der lærer noget om grafik og kunstudarbejdelse via computeren. Det fede ved Game College er, at du får en masse nye venner, der har samme interesser som dig. På skolen er der et superfedt fællesskab – både fagligt og socialt.

Et unikt campus-miljø

Eleverne på Game College bliver en del af et helt særligt miljø. Som tidligere nævnt er det mennesker, der har en passion for tekniske. Mange her kan også lide at game – og bliver rigtige dygtige til det. På denne måde kan du også udvikle sociale kompetencer. Du kan virkelig få lov til at lære om samarbejde og konkurrence, via gaming lærer man også at planlægge spændende taktik og tænke fremad. På campus bor du og derfor kommer du også rigtig tæt på dine medstuderende. Du kan udvikle venskaber for livet.

En karrierevej

Rent karrieremæssigt er gaming, IT og digital kunst én stor legeplads for dig! Alle brancher bruger it-eksperter, og hvis du for eksempel lærer hvordan spil er opbygget og hvordan du koder, er der store muligheder for dig. Game College klæder dig rigtig godt på til den spændende branche, hvor der er brug for dig. IT-branchen er kæmpestor. eSport er også en verden for sig. Her kan du virkelig lære en masse nyt at kende, fordi sporten er relativt ny. På Game College i Grenaa er der undervisere, der selv kender til branchen og derfor også kan fortælle dig om, hvilke muligheder der er for dig med din særlige interesse og de redskaber, du får.

Anbefal Game College til andre

Game College i Grenaa med særligt fokus på eSport, IT og art kan du også anbefale til dine venner, der har interesse inden for disse felter. Du og dine venner kan også komme ud og besøge skolen, for at få et indblik i, hvordan det er at være studerende. Her indtræder du i et unikt fællesskab. Ikke kun i skolen, men også på tværs af landegrænser, da IT-kompetencer kan føre dig rundt i verden og få venner i andre lande. Verden er åben for dig. Du vil ikke fortryde det!