Gaveideer til din kone

0
1374

Det kan virke som en uoverkommelig opgave at skulle finde på ny og god idé til en gave til din kone, som skiller sig ud fra de gaver du tidligere har givet hende igennem årene. Vi giver dig her nogle ideer til gaver, som hun med garanti bliver glad for og som du måske ikke har givet hende før.

Noget personligt

En personlig gave er altid en succes, og der er rigtig mange muligheder for at finde og lave personlige gaver til hende. Billeder af jer to, og eventuelt jeres børn, printet på en kop, på en halskæde, på et mobilcover, eller på noget helt andet, varmer altid om hjertet og gør genstanden meget mere speciel og værdifuld for hende.

Du kan også få lavet en halskæde, et armbånd eller en ring med jeres børns navne eller initialer. Alternativt kan du bruge billeder til at lave en fotobog med jeres bedste minder, som hun vil blive i godt humør af hver gang hun bladre igennem den. Eller lav et forstørret billede, eller en kollage med billeder af jer og børnene, som kan sættes i en ramme og hænge på væggen.

En oplevelse værd

Oplevelser er også altid en sikker vinder. Invitér hende med på et spaophold, enten med dig eller med en veninde. Giv hende et gavekort til en 90 minutters massage, en champagnebrunch, en romantisk middag på en god restaurant, en koncertbillet til hendes yndlingskunstner, eller et weekendophold for børnene.

Tag også på et minicruise til Oslo, hvor I kan slappe af på færgen og få oplevet smukke Oslo. Hvis I trænger til en ferie, så overrask hende med at booke flybilletter og hotelophold i for eksempel Spanien, Italien, på en Græsk ø, eller i en europæisk storby.

Du kan også udfordre hendes komfortzone og give hende en uforglemmelig opleve som tandemudspring.

Familievenligt

Du kan også vælge at købe noget til hende, hun længe har gået og manglet i forhold til børnene. Har I et spædbarn kan du eventuelt købe en slynge, vikle eller en babysele fra sneglehuset.com. Det giver hende mulighed for at lave praktiske opgaver samtidig med at hun kan få barnet til at sove, uden at skulle bære rundt på ham eller hende, eller stå og vugge barnevognen.

Du kan også give hende en ny barnevogn eller en ammepude, som vil gøre hendes liv nemmere imens hun er på barsel.

En sansegynge er også en god idé til gave som både du og hun vil blive glad for. Det giver jer også noget frihed, da gyngen kan klare underholdningen for barnet i noget tid imens I klare praktiske opgaver i hjemmet.

Ny energi til parforholdet

Med børn kan man hurtig glemme de romantiske stunder sammen, så det vil være ideelt at give hende noget der vil blomstre jeres ægteskab lidt op.  

Der kan du eventuelt også bruge et spa- eller weekendophold kun for jer to, hvor I kan få fokuseret på noget andet end hverdagen og børnene.

Eller hvorfor ikke spice jeres sexliv lidt op med nogle nye redskaber fra sexshop.dk? Det kan evt. være et sexet kostume til hende, håndjern, og så videre. Gerne noget I ikke har prøvet før. Det giver lidt spænding i forholdet igen.

Du kan også give hende en action-fyldt oplevelse, hvor I tager ud og køre i gokart, klatre på en klatrevæg, en flyvetur med helikopter, sejle i kajak eller prøv en jetski sammen. Det vil med garanti være noget hun vil huske længe og en oplevelse, der nok skal få hendes tanker væk fra hverdagen samtidig med det giver jer mulighed for at grine og have det sjovt sammen.

Du kan finde endnu flere gaveideer til hende på idegryden.dk.