Aktiviteter under din barsel; online spil og kreative projekter

0
863

Selvom at det er skønt at være på barsel og tilbringe dyrebar tid med den lille ny, så kan det til tider blive en smule trivielt og ensformigt. Babyen sover som bekendt en del timer, og det er især her at tiden kan stå meget stille. Det er sjældent at man egentlig kan forlade hjemmet for at lave noget, så hvad kan man egentlig tage sig til, som man kan afbryde, hvis forældrerollen kalder?

Online spil er blevet et hit de seneste år, og dette felt kan især være en god hobby for forældre på barsel. Dertil er der også alle de kreative projekter man kan give sig i kast med.

Du behøver ikke at være en spillehaj

Det er ikke ualmindeligt at man bruger mange timer ved en skærm, når man er på barsel, da det er særdeles belejligt. Man kan sætte udsendelsen på pause, hvis babyen har brug for en, eller hvis man skal lave mad eller noget helt andet.

At finde et sjovt og underholdende spil på eksempelvis spillehallen.dk er nemt og ligetil, og man behøver ikke have et forudgående kendskab til spil for at kunne komme i gang. Spillene er ofte forbundet med en del spænding og sjov, så de kan lige netop være det afbræk, som man til tider har brug, når man er på barsel.

Selvom man ikke kender de forskellige spil, så kan det være sjovt af udforske denne verden og dermed også finde ud af om man er til de strategi-betingede kortspil, de nostalgiske spilleautomater eller den nervepirrende roulette.

Disse spil er generelt for alle, og man kan tilgå dem og forlade dem, når man har tid og lyst. Det er på den måde en fritidsaktivitet som man kan være fleksibel med og som ikke kræver at man binder sig til noget.

Fra spil til patchwork

Har man oprettet en bruger på en online spillehal og fundet de ofte stillede spørgsmål, som man føler sig klar til den mystiske spilverden, så kan det være at man opdager at der også er ekstra tid til en hobby, hvor man også kan bruge sine hænder.

Kreative projekter man kan kaste sig ud i er der mange af, og hvilken en man skal vælger afhænger i høj grad af ens interesser og kundskaber.

De seneste år er især hækling blevet særdeles populært og kvinder såvel som mænd hækler børnetøj, bamser og alt derimellem.

Er man ikke så meget til hækling, strækning eller syning, så kan det i stedet være at man foretrækker at arbejde i træ, og måske bør bruge sin fritid på at bygge et nyt stuebord, et fuglehus eller en blomsterkasse til altanen.

Der er ingen begrænsninger på den kreative udfoldelse, man skal blot bruge lidt tid på at finde ud af hvad man personligt foretrækker at beskæftige sig med.